Kelio ženklas užminė mįslę

Smiltynėje naujai pastatytas kelio ženklas, liudijantis, kad iki artimiausio turizmo informacijos centro yra 20 km, poilsiautojams užminė mįslę. Tiek klaipėdiečiai, tiek svečiai stebėjosi, ką reiškia ši informacija ir kur link nukreipia ši nuoroda. Paaiškėjo, jog kelią remontuojantys darbininkai tiesiog suklydo.

Iš Smiltynės į Klaipėdą vykstančius poilsiautojus nustebino prie Naujosios perkėlos atsiradęs kelio ženklas "Turizmo informacija 20 km". Ką reiškia ši nuoroda? Ar Klaipėdoje uždarytas Turizmo informacijos centras, o naujas ženklas turistus nukreipia į Gargždus?

"Peržiūrėjome savo duomenų bazę, šio ženklo mes nesame derinę, nes visi nauji kelio ženklai derinami su savivaldybe ir policija. Atvirai tariant, logikos nematau. Būna atvejų, kai ženklus pastato be leidimo. Tada demontuojame. Atsiranda savavališkai įkurdintų ženklų, ne visi ir žino, kad juos reikia derinti", – sakė Klaipėdos savivaldybės Transporto skyriaus vadovas Rimantas Mockus.

Ženklo detektyvą išnarpliojęs Klaipėdos savivaldybės Transporto skyriaus vyriausiasis specialistas Vytautas Paukštė mano, kad su kelio ženklu kažkas pajuokavo: "Veikiausiai kelio remontininkai sumaišė gatvės puses ir perkėlė ženklą ne ten. Artimiausias informacijos centras Neringoje yra Juodkrantėje. Paprašiau kelio ženklus įrengiančios įmonės, kad tą kelio ženklą perkeltų į kitą gatvės pusę."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių