Kelionė į Klaipėdą baigėsi neprasidėjusi

Vokiečių poros kelionę į Klaipėdą sujaukė sugedęs kelto variklis. Daugiau nei pusę tūkstančio kilometrų iš Marlio miestelio Vestfalijoje į Kylį mašina nukakę žmonės turėjo sėsti į laivą "Regina Seaways", tačiau keltas taip ir neatvyko. Keleiviai tikina apie tai nebuvę įspėti.

Didžiulis apmaudas ir sugadinta nuotaika. Taip jautėsi vokiečių pora, planavusi atostogas Klaipėdoje. Keliauti į Lietuvą jie apsisprendė kompanijos "DFDS Seaways" keltu. Išplaukti turėjo sekmadienį, liepos 23 d.

Poros kelionė automobiliu buvo netrumpa, iš jų namų Marlio miestelyje Vestfalijoje iki Kylio – 600 km. Tačiau čia pat ji ir nutrūko, nes laivo, kuriuo jie turėjo plaukti į Klaipėdą, uoste nebuvo.

Kompanijos interneto svetainėje štai tokio turinio informacija atsirado dar šeštadienį: "Dėmesio, gerb. keleiviai! Dėl techninių kliūčių šiandien (liepos 22 d.) vėluos keltas "Regina Seaways". Numatomas atvykimo į Klaipėdą laikas – 23.45 val. Taip pat atšaukiamas kelto "Regina Seaways" reisas 2017 07 22 iš Klaipėdos ir 2017 07 23 iš Kylio uosto. Greitu laiku su keleiviais, turinčiais bilietus į šiuos reisus, susisieks mūsų klientų aptarnavimo specialistai ir suderins artimiausius kelionės planus. Atsiprašome už nepatogumus."

Deja, su minėta keleivių pora niekas taip ir nesusisiekė. O viešbutis Klaipėdoje buvo užsakytas beveik savaitei. Pinigai sumokėti, jų susigrąžinimo procedūra gana sudėtinga. Bet svarbiausia – sujaukti atostogų planai ir sugadinta nuotaika.

"DFDS Seaways" komunikacijos ir viešųjų ryšių vadovas Vaidas Klumbys patvirtino, kad kelto "Regina Seaways" reisai buvo atšaukti dėl techninio vieno pagrindinių variklių gedimo.

"Variklis sugedo kelionės metu, šeštadienį plaukiant iš Kylio į Klaipėdą. Technika yra technika. Dabar visi dirba išsijuosę, kad kuo greičiau sutvarkytų. Kodėl tie keleiviai nebuvo įspėti, sunku pasakyti, galbūt su jais negalėta susisiekti. Dalis žmonių iš Kylio į Klaipėdą atplaukė laivu "Victoria Seaways", kitiems grąžinti pinigai už bilietus, kai kuriems apmokėjome viešbučio išlaidas", – dėstė V.Klumbys.

Esą itin retas atvejis, kai laivas dėl techninių kliūčių neišplaukia numatytu reisu, dažniau jų grafikus trikdo prastas oras, žiemos ar pavasario audros.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dfds

dfds portretas
putinui slava,slava

klaipeda

klaipeda portretas
pagrindines keltu pajamos yra is kroviniu pervezimo ,o is keleiviu daug neuzdirbsi todel ir per daug jais nesirupina

Gintas

Gintas portretas
Daznai tekdavo naudotis ju keltais Kylis - Klaipeda , tai vakarais ir nakty girtu keleiviu ir furistu rekavimai ir konfliktines situacijos , o apsauga bijo nosi iskist .
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių