Kelionių mikroautobusais siūlys nebranginti

Uostamiestyje kursuojančių maršrutinių taksi bilietų kainos neturėtų keistis. Tokią išvadą padarė iš vežėjų gautus duomenis išanalizavusi speciali darbo grupė.

Uostamiestyje kursuojančių maršrutinių taksi bilietų kainos neturėtų keistis. Tokią išvadą padarė iš vežėjų gautus duomenis išanalizavusi speciali darbo grupė.

Už tai, kad nereikia keisti kelionės kainos, jau anksčiau pasisakė ir maršrutinių taksi atstovai. Jie tvirtino, kad bilietų didinimui nėra pagrindo. Dabar jie iki 23 val. kainuoja 2,50, po 23 val. – 3,40 lito.

Siūloma nekeisti ir priemiestinių autobusų bilietų kainų.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Transporto skyriaus vedėjo Rimanto Mockaus, iš jų tik rekomenduojama padidinti t 10 centų bilieto iš Klaipėdos į Kretingą kainą.

„Dabar važiuojant iš Kretingos į Klaipėdą bilietas kainuoja 5,20 litų, iš Klaipėdos į Kretingą – 5,10 lito. Norime suvienodinti kainas“, – tvirtino vedėjas.

Galutinį žodį dėl maršrutinių taksi ir priemiestinių autobusų bilietų kainų tars taryba. Šis klausimas bus svarstomas gruodžio 18 dieną vyksiančio posėdžio metu.

Taryba turės apsispręsti ir dėl miesto autobusų popierinių bilietų kainos didinimo 20 centų.

Tokiu atveju kioskuose popieriniai talonėliai kainuotų ne 2, o 2,20 lito, autobusuose ne 2,40, o 2,60 litų. Atitinkamai kistų ir bilietų su nuolaida kainos.

Tokiu būdu siekiama, kad vežėjai nepatirtų nuostolių. Numatoma, kad kitais metais viešosios įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas“ sąnaudos turėtų išaugti apie 5 proc. ir sudaryti 1,8 mln. litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na žinoma

Na žinoma portretas
didiesiems enšteinams nedaeina, kad vežti reikia pigiau, tada važiuojančių bus daugiau.Pabranginimas gal tik pradžiai atneša pelno, paskui visi susiskaičiuoja kad neapsimoka ir...atpranta nuo tokios transporto paslaugos.Aš pats atsisakiau tarpmiestinių važiavimų, kurie anksčiau buvo kas mėnesį(giminių turiu gausiai),dabar-vienas kartas į metus.Neniškis miesto autobusus žada branginti, daug nesukdamas galvos ir jeigu mikrikai bus tokia pat pr.kaina, tai aišku kam Ragas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių