Kelyje į Girulius kelią pastojo briedis (papildyta)

Pirmadienį skaudus eismo įvykis galėjo baigtis rimtesnėmis bėdomis „Renault Scenic" vairuotojui, kuriam kelią Girulių kelyje pastojo briedis.

Gyvūnas į kelią iššoko už kilometro nuo Melnragės sankryžos. Vairuotojas tuo metu važiavo Girulių link, kai briedis iššokęs trenkėsi į kairį automobilio šoną.

Po smūgio gyvūnas nudvėsė vietoje. Laimei, „Renault Scenic“ per avariją nenukentėjo, nors saugos pagalvės automobilyje neiššovė.

Žmogus net nebandė stabdyti automobilio, žvėris trenkėsi į mašiną, persivertė per ją ir nuskriejo į pakelę.

„Šioje vietoje greitis ribojamas iki 60 km/h. Vairuotojas tokiu greičiu ir važiavo. Tad dėl avarijos jis tikrai nekaltas, nes neturėjo jokios galimybės pastebėti gyvūną ir išvengti susidūrimo“, – kalbėjo Klaipėdos  kelių policijos biuro vyresnysis specialistas Mindaugas Džermeika.

Pareigūnų teigimu, šiame kelyje kasmet įvyksta visa eilė nelaimingų atsitikimų, susijusių su laukiniais žvėrimis. Tačiau kelio ženklo apie galinčius pasirodyti laukinius žvėris, čia nėra.


Šiame straipsnyje: avarija Klaipėdojebriedis

NAUJAUSI KOMENTARAI

žioplys žurnalista

žioplys žurnalista portretas
čia ne " Renaul ESPACE", o Renault Scenic KAIP TOKIUS ŽIOPLUS ŽURNALIŪGUS LAIKO DARBE, GĖDA GĖDA

Gena

Gena portretas
Lygiai tokį pat susidūrimą turėjau ir aš. Briedis lėkė per stogą ir dėkui Dievui, kad ne per priekinį langą, nes komentaro dabar nerašyčiau. Tai buvo prie 13 metų, bet per mišką važiuodamas ir dabar visuomet jaučiu įtampą. Ypač naktį.

na gaila

na  gaila portretas
tikrai gaila gyvulelio jis gi laukinis nezino kur ir kada vaikscioti tikrai turetu buti zenklai ir ribojamas greitis idomu kur mesyte des gal pasidalins
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių