Klaipėda nesulaukia privačių investicijų

Klaipėdos savivaldybė nesugeba pritraukti privačių investicijų. Pasiūlymų sulaukiama tik vieno kito.

Privačiomis investicijomis susirūpino miesto tarybos Strateginės plėtros komiteto nariai. Jie paprašė pateikti sąrašą, kokių pasiūlymų investuoti iš privataus sektoriaus savivaldybė yra gavusi.

„Manėme, kad jų bus kur kas daugiau, tačiau investicijos yra skurdžios“, – tvirtino miesto tarybos Strateginės plėtros komiteto nariai.

Klaipėdos savivaldybės miesto ūkio komitetas yra sudaręs sutartis su keliomis įmonėmis dėl fontanų priežiūros.

Taip pat yra gavę pasiūlymą dėl kolumbariumo įrengimo. Jis yra svarstomas. Strateginės plėtros komiteto nariai pastebėjo, kad tai labiau naudinga siūlytojams.

„Pastatys kolumbariumą ir nuomos vietas“, – teigė politikai.

Labai domimasi teniso kortų įrengimu. Dvi įmonės siūlo Poilsio parke įrengti nuotykių parkus – karstykles iš virvių ant medžių. Sudaryta darbo grupė, kuri analizuoja pasiūlymus. Vėliau ketinama skelbti konkursą parkui įrengti.

Aktyvūs ir įvairių sporto šakų atstovai. Norima, kad būtų įrengta reikiama infrastruktūra. Vieni iš besikreipusiųjų buvo ledo ritulininkai. Tačiau pastebėta, kad jie investuoti nenori.

Kadangi iš privataus sektoriaus pasiūlymų investuoti nesulaukiama daug, žadama sudaryti darbo grupę, kuri analizuotų, kaip būtų galima iš jo pritraukti lėšų.


Šiame straipsnyje: investicijosKlaipėdos miestas

NAUJAUSI KOMENTARAI

ja

ja portretas
Daug ka galima padaryti Klaipedoje, deja si karta issiseme, galiu duoti nemokama patarima, siulikite pinigines premijas uz geras idejas. Atsipirks. Su pagarba.

er

er portretas
ko čia stebėti, kad nėra privačių investicijų... savivaldybė tik svarsto ir svarsto, o galiausiai atmeta arba pateikia tokius savo pasiūlymus, kad atšoka noras ką daryti...

miestietis

miestietis portretas
"Taip pat yra gavę pasiūlymą dėl kolumbariumo įrengimo. Jis yra svarstomas. Strateginės plėtros komiteto nariai pastebėjo, kad tai labiau naudinga siūlytojams." O tai čia blogai, kad investuotojams naudinga? Jei klerkų manymu privatininkai turi kišti savo pinigus į nuostolingus projektus tai nėra ko stebėtis, kad tokių "investuotojų" neatsiranda.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių