Klaipėda pakartotinių savivaldos rinkimų išvengė

19 val. duomenimis, Klaipėdoje nuomonę savivaldos rinkimuose pareiškė beveik trečdalis rinkėjų.

Iki 19 val. į 54 Klaipėdoje esančias rinkimų apylinkes atėjo 31 proc. balso teisę turinčių klaipėdiečių.

„Vadinasi, pakartotinių rinkimų į savivaldybės tarybą Klaipėdoje nebus. Peržengėme nustatytą ribą“, - teigė Klaipėdos savivaldybės rinkimų komisijos pirmininkas Viktoras Greičius.

Pakartotinius rinkimus būtų reikėję rengti, jei juose būtų dalyvavę mažiau nei 27 proc. balsuoti galinčių uostamiesčio gyventojų.

Lietuvoje iki 19 val. pirminiais duomenimis, balsavo 38 proc. rinkėjų. Pasyviausiai savo nuomonę reiškia marijampoliečiai – čia iki 19 val. balso teise pasinaudojo 30,88 proc. rinkėjų. Klaipėdiečiai pagal pasyvumą – antri.

Nuo 20 val. visos rinkimų apylinkės uždaromos ir užrakinamos. Maždaug apie 20.30 val. bus pradėti skaičiuoti balsai.

Klaipėdiečiai balsuoja savivaldybių rinkimuose:

 


Šiame straipsnyje: savivaldybių rinkimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
anksciau kai ateidavai pirma kart sulaukes pilnametystes balsuot tai gaudavai gelele,pasveikindavo,kaskaip pagerbtas budavai,o dabar tai nieko,nori kad dar balsuotum uz kaska,o uz ka kad nera, visi tik graziai gieda o naudos ner ,na dar kaime sako tokia mada yra,o pas mus .... atejom su dukra,ji pirma kart balsavo,visi sedi kas ka daro jokios sventes :(

Nostalgie

Nostalgie portretas
"Švente" "rinkimai" būdavo sovietmečiu. Taip ir buvo aiškinama žmonėms: rinkimai - šventė. Ir "dalyvavo" "visi" (be 0,1 proc.), ir "balsavo" "visi" už vieną kandidatą iš vieno.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių