Klaipėda ruošiasi socialinei akcijai „Apsaugok mane“

Uostamiestis jau dvyliktą kartą pasitiks rugsėjį socialine akcija „Apsaugok mane“. Bendrovės „Lietuvos draudimas“ iniciatyva rugsėjį visi Klaipėdos miesto mokiniai bus apdrausti nelaimingų atsitikimų draudimu. Savivaldybė tradiciškai prisideda prie akcijos ir kaip pilnateisė partnerė vykdo savo įsipareigojimus.

Klaipėdos miesto savivaldybė ir draudimo bendrovė pasirašė bendradarbiavimo sutartį, kuria įsipareigoja paženklinti specialiais ženklais Klaipėdos miesto sankryžas, per kurias prasidėjus mokslo metams eina mokiniai.

Socialinė akcija-iniciatyva „Apsaugok mane“ prieš 12 metų gimė siekiant apsaugoti labiausiai pažeidžiamus eismo dalyvius – vaikus. Pernai rugsėjį šalyje nukentėjo 11 mokinių, trys žuvo eismo įvykiuose, todėl Klaipėdos miesto savivaldybė kartu su draudimo bendrove ir šiemet telks bendras pastangas, kad skaudžių nelaimių išvis nebeliktų ir šeimos sulauktų saugiai į namus grįžtančių vaikų.


Šiame straipsnyje: akcijaapsaugok mane

NAUJAUSI KOMENTARAI

Imitacija

Imitacija portretas
Lietuvos keliuose draudžiama reklama ar vaizdinė informacija imituojanti kelio ženklus. Šiuo atveju, šie piešiniai imituoja kelio ženklą, pažanga lyginant su senesniais, nebėra draudimo bendrovės pavadinimo, nebėra atviros komercinės reklamos, liko paslėpta. Valdžiai įstatymai negalioja.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių