Klaipėdiečiai abiturientai į biologiją numojo ranka

Abiturientai trečiadienį laikė vieną paskutiniųjų šios brandos egzaminų sesijos žinių patikrinimą. Dvyliktokai demonstravo savo biologijos žinias.

Klaipėdos valstybinį biologijos egzaminą buvo užsiregistravę laikyti 471 abiturientas iš bendrojo lavinimo ir profesinių mokyklų.

Į egzaminą dėl įvairių priežasčių neatvyko 32 dvyliktokai. „Egzaminų centrų vadovai pasakojo, kad vaikai iš egzamino išėjo labai anksti. Tai reiškia, kad arba užduotys buvo labai lengvos, arba moksleiviai į egzaminą jau numojo ranka, nes yra išsilaikę kitus“, - svarstė Klaipėdos savivaldybės Ugdymo kokybės ir kaitos poskyrio vedėja Virginija Kazakauskienė.

Brandos egzaminų sesija baigsis birželio 19 dieną. Pabaigos akcentas – valstybinis informacinių technologijų egzaminas. Iki tol abiturientų, kurie pasirinko įvairių disciplinų egzaminus, dar laukia rusų kalbos (birželio 13 d.), chemijos (birželio 14 d.), fizikos (birželio 17 d.) ir vokiečių kalbos (birželio 18 d.) žinių patikrinimai.

Nacionalinis egzaminų centras skelbia, jog egzaminų rezultatai paaiškės iki liepos 12 dienos. Tačiau jų tikimasi sulaukti gerokai anksčiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
arba nežinojo ,ką rašyti , ir išėjo.

abituriente

abituriente portretas
Egzaminas tikrai nebuvo lengvas. Mokykloje visai ne tokiem egzaminam ruosemes, siais metais jis buvo visai kitoks. Kur zmogaus anatomija dingo? Zinoma, parinko tas temas, kurios mokiniams sunkiausios...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių