Klaipėdiečiai buvo dosnūs gausioms šeimoms

Baigėsi geriems darbams įkvepianti akcija "Būk draugiškas gausiai šeimai", kurią aštuntus metus globojo uostamiesčio mero žmona Inga Grubliauskienė. Miestiečius dalytis gerumu su daugiavaikėmis šeimomis kvietė ir dienraštis "Klaipėda".

Iniciatyvos sumanytoja, organizatorė ir globėja I.Grubliauskienė pastebėjo, kad kasmet gyventojai vis dosnesni ir aktyviau buriasi padėti sunkiau besiverčiančioms šeimoms. I.Grubliauskienės teigimu, dalydamiesi su nepasiturinčiaisiais, patys tampame turtingesni.

"Šio projekto tikslas – pabandyti pakeisti visuomenės požiūrį į daugiavaikes šeimas ir padėti joms pagerinti materialinę padėtį. Ir labai džiugu, kad tas požiūris pamažu keičiasi", – teigė I.Grubliauskienė.

Akcijos globėja atkreipė dėmesį, kad kiekvienais metais klaipėdiečiai gerumu dalijasi vis labiau. Esą žmonės, suprasdami, kad ir patys bet kada gali pakliūti į bėdą, noriai pagelbėja ir kitiems – ne tik daugiavaikėms šeimoms, bet ir sergantiems ar kitų negandų kamuojamiems žmonėms.

Dienraščio "Klaipėda" rinkodaros ir pardavimo vadovė Daiva Daukšienė pabrėžė, kad šiųmetė akcija "Būk draugiškas gausiai šeimai"  pasižymėjo dideliu dosnumu.

"Šiemet ir dovanas nešė gausiai, ir skambino bei išreiškė pageidavimą savo dovanojamą televizorių, lovos čiužinį, knygas ar kitus daiktus perduoti konkrečioms šeimoms, toms, kurioms to labiausiai reikia. Paliko savo kontaktinius telefono numerius, kad šeimos su tais geradariais susisiektų", – pasakojo D.Daukšienė.

Visi klaipėdiečių sunešti daiktai po švenčių bus išdalyti gausioms ir sunkiau besiverčiančioms uostamiesčio šeimoms.

"Dėkojame visiems prisidėjusiems prie kasmetinės labdaros akcijos. Duodanti ranka niekada nebūna tuščia", – teigė I.Grubliauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių