Klaipėdiečiai kviečiami priimti dovaną

  • Teksto dydis:

Pavasarį  triukšmingai finišavęs ir Klaipėdą supermiestu darkart vainikavęs TV projektas „Lietuvos supermiestas“  patriotiškus klaipėdiškius vėl kviečia į būrį. Šeštadienį, rugsėjo 12-ąją, 11 val. visi, kurie nenuilsdami maigė telefonų mygtukus už savo miestą, visi, kurie savo talentais gynė jo garbę TV studijoje, kviečiami į dovanos Klaipėdai sutiktuves.

Danės  skverelyje, kur po pirmojo „Lietuvos supermiesto“ projekto įsikūrė tuometinis trofėjus – spalvinga vaikų žaidimų aikštelė, skambiai pavadinta vaikų supermiestu, visą šią savaitę virs darbai. Čia bus pastatyti šių metų TV projekte klaipėdiečių iškovoti nauji vaikų žaidimo įrenginiai. Maža to, kad mažuosius pramogauti atlydėjusiems tėveliams ar seneliams netektų nuobodžiauti, atsinaujinusiame vaikų supermieste bus įrengti lauko treniruokliai suaugusiesiems.

Priminsime, jog balandžio 26-ąją superfinale LNK televizijos studijoje susirėmė du Vakarų Lietuvos miestai – Klaipėda ir Plungė. Klaipėdiškiai nepaliko šansų plungiškiams – antrąkart triumfo akimirkas išgyvenusiai Klaipėdos komandai buvo įteiktas 7500 eurų čekis vaikų žaidimo aikštelei įrengti. Klaipėdos komandos štabas nusprendė, jog už šią sumą geriausia naujais įrenginiais praturtinti jau esamą vaikų supermiestą, kuriame mielai lankosi ne tik centrinės miesto dalies vaikai. Prieš sumontuojant naujus vaikų žaidimo aikštelės įrenginius bus atnaujinti ir jau esami.

Šventinėse vaikų supermiesto naujienų sutiktuvėse bus smagu ne tik nuo supermiesto gyventojų šypsenų. Susirinkusiesiems savo pasirodymus dovanos jaunieji Klaipėdos talentai – Klaipėdos jaunimo centro dainos studijos „Keberiokšt“ dainininkai, mažieji solistai Saulė Lukaitė ir Kajus Morkūnas, studijos GROCK vokalo grupė, miesto garbę TV mūšiuose gynę jaunieji gimnastai. Renginio vedėjas Remigijus Žiogas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Asta

Asta portretas
Kaip smagu, kad padarė šias sūpynes miesto centre. Juk čia bent kartą per porą savaičių gali apsilankyti daugelis Klaipėdos miesto gyventojų, tikrai puiki pramoga vaikams, atvažiavus pavaikštinėti po senamiestį. Iškart politiką reikia prikaišioti, eh, tie žmonės, nedėkingi, dar negavę daugiau nori...

marius

marius portretas
viskas gas grazaus daroma ar tiesiamas asfaltas....viskas tik centre ir link siaurines miesto dalies. zinote kodel? ten gi beveik visi savivaldybes klerkai gyvena ir niekam ne paslaptis, kad siaures prospektas buvo nutiestas del ju, kai pietine dalis dusta nuo furu, kurios karavanais varo i uosta nuo autostrados.

teisybe

teisybe portretas
Nereikėjo liberalų 20 metų rinkt valdžion tai ir turit ką turit pora žaidimo aikštelių ir tas visuomenininkų dėka tik...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių