Klaipėdiečiai linksminosi Jūros parke

  • Teksto dydis:

Šį šeštadienį tradicinė Rudens linksmybių šventė Miesto Jūros parke pritraukė gausų būrį klaipėdiečių su šeimomis. Renginyje netrūko muzikos, šokių, geros nuotaikos ir dovanų.

Šį šeštadienį tradicinė Rudens linksmybių šventė Miesto Jūros parke pritraukė gausų būrį klaipėdiečių su šeimomis. Renginyje netrūko muzikos, šokių, geros nuotaikos ir dovanų. Dalyvius džiugino Klaipėdos moksleivių saviraiškos centro šokių kolektyvas "Brigantina", Klaipėdos regos ugdymo centras, J.Kačinsko muzikos mokykla, lopšelis-darželis "Vyturėlis". Daugiau dėmesio sulaukė Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro pasakų herojai. Dvi sapnų senelės ir jų ištikimasis draugas  – šmaikštusis peliukas – bendravo su visais susirinkusiaisiais ir kvietė vaikus pasinerti į sapnų karalystę.

Tradicinį, klaipėdiečius vienijantį renginį organizavo dienraštis "Klaipėda" ir visuomeninis judėjimas "Klaipėdieti, atgaivinki savo miesto parką".

Šeštadienį visi keliai mieste išties vedė į Klaipėdos poilsio parką, ten, anot linksmybių iniciatorių, jaučiamas tvirtas ryšys su miestu, gamta ir žmonėmis.

“Ši šventė tik dar kartą parodė, kad parkas labai reikalingas miestiečiams. Ir mes parko mylėtojai, norėtume atkreipti miesto valdžios dėmesį, kad būtų kuo daugiau rūpinamasi žaliaisiais miesto plotais“, – teigė viena iš šventės organizatorių Jolanta Norkienė.

"Dalyvius, manau, nustebino itin didelės ir gausios Klaipėdos saviraiškos centro būrelių kūrybinės dirbtuvės. Tėveliai ir vaikai kviečiami pasigaminti Klaipėdos herbą iš molio, surinkti ir paruošti rudens puokštę, nustatyti vaiko talentus pagal jo veido bruožus, pamėginti verti karoliukus, pinti šiaudus, pasimokyti lankstyti lėktuvų modelius. Visi šie užsiėmimai – ne tik šaunios edukacinės pramogos, bet ir galimybė pabendrauti, susipažinti", – teigė Dienraščio "Klaipėda" rinkodaros projektų vadovė Monika Saltonė.

Susirinkusiesiems taip pat netrūko įvairių žaidimų bei konkursų. Nugalėtojai buvo apdovanoti "Švyturio" arenos prizais – bilietais į renginius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Labai

Labai portretas
prasčiokiška visur ta Klaipėdos reklama.Atrodo kad čia jos prenumeratos šventė

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Gal geriau skambėtų liberalų parkas? Neišdegs pasisavinti...

jūros...

jūros... portretas
O parko pavadinimas tikrai durnesnis negu kvailas...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių