Klaipėdiečiai neabejingi skurstantiems

Penktadienį ir šeštadienį apsipirkti į prekybos centrus užsukę klaipėdiečiai turėjo galimybę maisto produktų paaukoti ir skurstantiesiems.

Kasmet organizuojamai "Maisto banko" produkto aukojimo akcijai klaipėdiečiai neliko abejingi – žmonės noriai pirko ir aukojo įvairius negendančius produktus – cukrų, įvairias kruopas, makaronus, aliejų ir kitų.

Anot "Maisto banko" Klaipėdos regiono vadovės Loretos Danupienės, paramos maistu aukojimo akcijose kasmet dalyvauja vis daugiau geraširdžių žmonių, kurie parduotuvėje nusiperka maisto ne tik sau, bet ir vargingiau gyvenantiems bendruomenės nariams.

Kiek maisto produktų klaipėdiečiai paaukojo šios pavasarinės akcijos metu, kol kas neaišku.

Paskutiniosios, rudens pabaigoje, vykusios maisto produktų aukojimo akcijos metu, klaipėdiečiai skurstantiesiems padovanojo maisto produktų už maždaug 72 tūkst. litų. Iš viso šalies gyventojai tada paaukojo maisto atsargų už maždaug 682 tūkst. litų.


Šiame straipsnyje: Maisto bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

pasakykit

pasakykit portretas
kas mus skurdina !!!

RK.

RK. portretas
1-am: Nepasitikėjimas savimi.

nuomone

nuomone portretas
o ar ne Kubiliaus chebros reiktu prasyti o ne parduotuveje kaisioti tuos lapelius , net nemalonu ieiti i parduotuve-jautiesi lyg pats butum nuskurdines tuos zmones..................
VISI KOMENTARAI 68

Galerijos

Daugiau straipsnių