Klaipėdiečiai nerimauja dėl sąskaitų už šildymą

Klaipėdiečiai su nerimu laukia sąskaitų už šildymą vasarį. Prognozuojama, kad šalto oro ir brangstančių dujų jos bus kur kas didesnės nei sausį.

„Gyventojai sąskaitų dar negavo. Tad kol kas sunku pasakyti, kiek jos išaugs. Tačiau prognozės kelia nerimą. Vasaris buvo šalčiausias ne tik šiemet, bet ir pastaraisiais metais. Be to, ženkliai išaugo dujų kaina“, – tvirtino Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Dėl to uostamiesčio vadovas kitą savaitę ketina susitikti su įmonės „Klaipėdos energija“ vadovais ir aptarti esamą situaciją. Taip pat ketina apsilankyti vieno rajono to paties tipo dviejuose namuose, kurių vienas - renovuotas, o kitas – ne.

„Noriu palyginti dviejų namų sąskaitas, išsiaiškinti objektyvias priežastis, kodėl vieni namai jas gauna didesnes, o kiti mažesnes, ką žmonės gali padaryti, kad sutaupytų“, – komentavo meras.

Buvo svarstymų, kad savivaldybė inicijuos renovaciją namuose, kuriuose yra daugiau nei 10 proc. jai priklausančių būtų. Tačiau šis procesas nepajudėjo.

„Visada laikiausi tokios pozicijos. Darbai dar neprasidėjo. Į kai kurių namų, kur yra savivaldybės butai, atnaujinimą reikės labai daug investuoti“, – pastebėjo meras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RK.

RK. portretas
Skaitydamas žinių portalus esu nusiteikęs bet kokiai nesąmonei. Bet šitą perskaitęs susikeikiau... Apie ką straipsnis? Joprst...

del

del portretas
saskaitu uz sildyma turbut ramus tik tas meskiukas,besikaitinantis ant radiatoriaus-foto-o siaip dar negirdejau,kad ka nors jos dziugintu,taip,kd jokia cia naujiena

as

as portretas
kiekviena men, po 100lt didesnes juk kubilizmas
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių