Klaipėdiečiai plūsta į „Jamam“

Šeštadienį uostamiesčio ir aplinkinių rajonų gyventojai suskubo į prekybos ir pramogų centrą „Akropolis“. Jau nuo ankstaus ryto šturmuojamos parduotuvės, o pirkėjų krepšiuose daugiausia – kalėdinės dovanos.

Pasak Klaipėdos „Akropolio“ valdytojo Ovidijaus Zibalio, pirmųjų pirkėjų buvo sulaukta jau 8 val. ryte, vos atsidarius prekybos centrui. Jo žodžiais, žmonių čia šiandien dvigubai daugiau nei įprastą šeštadienį. Siekiant išvengti spūsčių bei užtikrinti tvarką, buvo sustiprintos pardavėjų ir apsaugos darbuotojų pajėgos.

„Srautas kur kas didesnis nei visuomet. Vyksta priešventinė prekyba, žmonės jau ruošiasi Kalėdoms. Šluojama buitinė technika, batai, drabužiai. Jau daug metų organizuojame šią akciją, todėl išmokome tam pasiruošti. Buvo pakviesta daugiau darbuotojų tam, kad išvengtume eilių, todėl jos išties mažesnės nei ankstesnių akcijų metu“, – sakė O. Zibalis.

Kai kurie pirkėjai pasakojo šiemet esantys kuklesni ir stengiasi įsigyti tik būtinus daiktus. Dauguma jau ruošiasi šventėms ir dairosi pigesnių dovanų. Didžiausias lankytojų antplūdis veikiausiai buvo vidurdienį.

Kai kuriose rūbų parduotuvėse eilės nusidriekė iki pat persirengimo kabinų. Tačiau kantriausiems klaipėdiečiams nepatogumų tai nesukėlė – dauguma išsirikiavę eilėje laukė net ir su vienu pirkiniu.

Prekėms ir paslaugoms „Akropolyje“ šiuo metu suteikiama iki 50 proc. nuolaida. Pirmą kartą parduotuvės skelbia ir „trofėjų valandas“, kai prekėms yra taikomos dar didesnės nuolaidos nei skelbiamos nuolaidų dienos „Jamam“ metu. Lankytojų patogumui, siūlomos ir nemokamos paslaugos vaikų žaidimų kambariuose.

Penki prekybos centro apsaugos darbuotojai nuo ankstyvo ryto reguliuoja eismo srautus automobilių stovėjimo aikštelėje. Miestiečiai uzurpavo visą prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelę, todėl kai kurie atvykėliai mašinas palieka aplinkinių daugiabučių kiemuose ar prie netoliese esančių objektų.

Prekybos centras ir visos jame esančios parduotuvės veiks iki 22 val. vakaro. „Maxima XXX“ parduotuvės šį šeštadienį „Akropoliuose“ dirbs iki 24 val.

Prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ nuolaidų akcijos „Jamam“ tradiciškai vyksta du kartus per metus – gegužės ir lapkričio mėnesiais. Pavasario „Jamam“ nuolaidų dieną Vilniaus, Kauno, Šiaulių ir Klaipėdos „Akropoliuose“ daugiau nei ketvirčio milijono pirkėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ja, ja tap ir...

Ja, ja tap ir... portretas
Kai Rygoj griuvo vienos žinomos PC "kontoros" stogas, o pas mus nieks neatšaukia "Jamam". Sako, rytdien gedėsim, šiandien yra svarbesnių reikalų - pinigą kalt....

Jonas

Jonas portretas
Kaimieciai ir viskas tuo pasakyta.Reikejo ateiti prieš 2 dienas ir pažiureti kainas. Nuo durnumo vaistu nera.

Kas per nuolaidos

Kas per nuolaidos portretas
-20% ...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių