Klaipėdiečiai: rinktinei trūksta įžaidėjo

Visą Europą apėmusi krepšinio karštinė jaučiama ir Klaipėdoje. Namuose, baruose, pas draugus, specialiai įrengtose vietose susirinkę žmonės stebėjo pirmąsias Lietuvos rinktinės varžybas su turkais.

Dauguma krepšinio aistruolių pažymėjo, jog pagrindinė rinktinės problema - nėra gero įžaidėjo.  

 

 

 

 

Edvinas, studentas 

Rungtynes žiūrėjau su draugais. Tikėjausi, jog lietuviai laimės prieš turkus. Šiandien rungtynėse su lenkais pergalę tikrai švęs lietuviai. Geriausiu atveju, mūsų rinktinė šiame čempionate laimės bronzos medalius. 

 

Algirdas, darbininkas 

Labai prastai. Man, pavyzdžiui, nepatiko. Žaidžia taip, tarsi būtų pagiringi. Kamuolius pameta, virsta, klumpa, kaip pirmą kartą aikštelėje. Rodos, kai su ispanais žaidė normaliai viskas buvo, o šįkart... Gal per daug jaudinosi? Turkai buvo stipresni psichologiškai. Gal šiandien su lenkais bus normaliai. Treneris vadovauja gerai, bet komanda yra nesusižaidusi, daug netikslumų. Per visas rungtynes mačiau tik vieną tikslią kombinaciją. Trūksta gero įžaidėjo. Neliko Š.Jasikevičiaus ir iškart sunkiau žaisti. Tikiuosi, jog lietuviai pateks į Pasaulio čempionatą, jei ne, tai nėra žodžių. 

Saulė, pensininkė 

Aš krepšinio nežiūriu ir net nežinau kas vyksta. Šia sritimi labiausiai domisi vyrai, man labiau patinka kultūriniai renginiai, todėl net nežinau kas žaidė ir kas laimėjo. 


Ramūnas, ugniagesys gelbėtojas
 

Prastai, prastai žaidė. Prieš lenkus ir bulgarus turėtų laimėti. Čia pradžioj gal jaudulys startinis. Nesužaidė gerai broliai. L.Kleiza nesužaidė, kaip turėjo sužaisti. S.Jasaitis tik labai gerai sužaidė. Pagrindinė Lietuvos rinktinės problema - klaidos. Jeigu lietuviai užims penktą vietą, tai bus gerai. 


Modestas, studentas
 

Labai daug klaidų lietuviai padarė. Lietuva neturi įžaidėjo. Trūksta Šaro. Vien centrai varinėjasi, L.Kleiza - ką jis gali padaryti? Prieš lenkus lietuviai laimės ir iš grupės išeis į kitą etapą, bet dėl medalių, man atrodo, nekovos. 

 

Raimonda, mama 

Nesidomiu krepšiniu, bet, man atrodo, kad lietuviai vakar žaidė su latviais. Kas laimėjo? Su vėliavėlėmis šiandien niekas nevažinėja, tai tikriausiai lietuviai pralošė. 


Tadas, tarnautojas
 

Turėtų atsigaut vyrai, bet ne, kažko tokio jau nebus. Trūksta įžaidėjo, tokio kaip Šaras arba Maskoliūnas. Pilna kraštų, o nėra kam paduoti. Lenkus gal ir „padarys“, jie nėra rimti varžovai. Bet jeigu ir toliau bus toks žaidimas, tai nežinia ar išvis papuls į Pasaulio čempionatą. 


Snieguolė, mama
 

Iki galo nežiūrėjau varžybų, bet žinau, jog lietuviai pralošė. Man lietuvių žaidimas patiko. Atrodo, jog medalių galima tikėtis. 


Gintarė, Jonas, Irena, studentai
 

Negerai, kad pralaimėjo. Mūsiškiai atsipalaidavo po sėkmingų rungtynių su ispanais. Šiandien, tai tikrai laimės lietuviai. Jeigu, prieš ispanus buvo laimėję, tai laimės ir prieš lenkus. Manau, kad bronzą tikrai pavyks laimėti. 

 

Stasys, dėstytojas 

Lyg ir neblogai viskas vyko, tik lietuviams labai nekrito kamuoliai. Kaip bus šiandien su lenkais niekas nežino. Lietuvos komanda yra neprognozuojama. Gali būti ir labai gerai, bet gali pralošti ir lenkams. Ispanai su lietuviais parodė, kad jie yra neprognozuojami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių