Klaipėdiečiai savaitgalį leido paplūdimiuose

Klaipėdiečiai suskubo pasimėgauti galbūt jau paskutiniaisiais saulės spinduliais.

Žmonės dviračiais, automobiliais, viešuoju transportu važiavo į visus uostamiesčio paplūdimius. Juose nebuvo sausakimša – grupelės poilsiautojų buvo išsibarsčiusios.

Žmonės deginosi, maudėsi jūroje, žaidė tinklinį.

Oro temperatūra paplūdimiuose dieną siekė net 26 laipsnius šilumos, jūros vandens – apie 16. Jokių incidentų šeštadienį ir sekmadienį neužfiksuota.

Šis savaitgalis buvo paskutinis šį sezoną ir Klaipėdos gelbėtojams. Anot Klaipėdos skėstančiųjų gelbėjimo tarnybos vyriausiojo specialisto Aleksandro Siakki, pirmadienį turėtų paaiškėti, iki kada gelbėtojai budės pliažuose.

„Įprastai dirbame iki rugsėjo 15-osios. Sezonas gali būti pratęstas, jei būtų geri orai. Tačiau kitą savaitę prognozuojamas lietus, todėl tikriausiai po rugsėjo 15-osios jau iš paplūdimių vešimės savo daiktus“, - teigė A.Siakki.

Kitą savaitę iš paplūdimių turėtų būti išvežtas ir inventorius – suoliukai, šiukliadėžės, persirengimo kabinos.


Šiame straipsnyje: pliažaspaplūdimys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nežinau

Nežinau portretas
Kad ir kokia graži mūsų pajūrio gamta, miestas, bet tas pats per tą patį tikrai pabosta...Pvz., aš buvau Šilutėje, dalyvavau žuvienės virimo čempionate. Buvo nuostabi šventė, o tuo pačiu pagerbiau savo kaimynus, juk šiemet Šilutei - 500 metų. Ir Šilutė yra šiemet Lietuvos Kultūros sostinė. Gražus kraštas, tas pats pamarys..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių