Klaipėdiečiai skubėjo ženklinti savo dviračių

Nei stiprus vėjas, nei protarpiais pasirodantis lietus neįbaugino dviračių mylėtojų pasirūpinti savo transporto priemonėmis.

Šeštadienį uostamiestyje organizuotoje akcijoje "Važiuok saugiau!", kurios metu specialiais policijos kodais buvo ženklinami dviračiai apsilankė beveik pusšimtis legaliai dviračius įsigijusių klaipėdiečių.

Per kelias valandas uostamiestyje buvo paženklinti 45 dviračiai. Tokia pati akcija buvo organizuota ir pernai. Tuomet per mėnesį buvo paženklinta per 200 dviračių.

Anot vienos iš šios akcijos organizatorių Linos Stanevičiūtės, tokios akcijos įrodo, jog uostamiesčio gyventojams rūpi jų dviračių saugumas.

"Manome, kad akcija tikrai pavyko. Nors galbūt tie lipdukai ir nesuteikia 100 proc. garantijos, kad dviratis nebus pavogtas, vis tik jis suteikia saugumo garantą", – įsitikinusi ji.

Pašnekovė patikino, jog akcijoje norėjo sudalyvauti ir kur kas daugiau žmonių, tačiau jie neturėjo dviračių įsigijimą paliudijančių dokumentų. Anot jos, ženklinti policija leidžia tik legaliai įsigytus dviračius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tomas

tomas portretas
O kur reikia kreiptis jeigu nori pazenklinti trirati ?

Eeee

Eeee portretas
O ka tas zenklinimas duoda? Vagys tai vistiek vogs. Koks skirtumas dviratis zenklintas ar nezenklintas. Storiausios grandines vagiu nesustabdo, o cia kazkoks lipdukas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių