Klaipėdiečiams – artimesnė pažintis su kariuomene

Savaitgalį klaipėdiečiai kartu su savo atžalomis turėjo puikią galimybę iš arčiau susipažinti su krašto apsaugos savanorių ginkluote. 

Lietuvos kariuomenės krašto apsaugos savanorių pajėgų Žemaičių apygardos 3-iosios rinktinės kariai šeštadienį klaipėdiečius ir miesto svečius pakvietė į prekybos centrą "Akropolis". Čia pristatyta Lietuvos kariuomenės ginkluotė, buvo pateikiama informacija apie tarnybą Lietuvos kariuomenėje.

Nuo vidurdienio kariškiai demonstravo įvairią kovinę ginkluotę, atsakinėjo į dominančius klausimus. Renginyje taip pat eksponuota nuotraukų apie Lietuvos kariuomenę paroda.

Šis renginys skiriamas Lietuvos kariuomenės krašto apsaugos savanorių pajėgos 20-osioms įkūrimo metinėms.

Nespėjusieji renginyje apsilankyti šeštadienį, į jį galės užsukti sekmadienį nuo vidurdienio.


Šiame straipsnyje: Lietuvos kariuomenė

NAUJAUSI KOMENTARAI

tokiem

tokiem portretas
snargliam,gero dirzo reikia o ne sautuvus rodyti!issudys po to tevus uzauge,rodo visokias nesamones!

Jau

Jau portretas
kitos vietos, apart akropolio, mes Klaipėdoje nebeturim? Gėda, nors ko norėti - savanoriai. Pernai, labai puikiai galima buvo susipažinti su lietuvos kariuomene, mieste, kruizinių laivų terminale, gryname ore. Buvo fantastiškai smagu, o čia, nusiperki batoną, dar ir automatą leidžia palaikyti, gėda. Ir šiaip AKM 74 patys savanoriai išėmė iš savo ginkluotės, kokio velnio juos dar reklamuoja? Neturi daugiau nieko parodyti? Nors ko norėti, jei renkasi akropoly.

M

M portretas
Buciau zinojes buciau vares nusifotkint su ak74
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių