Klaipėdiečiams įrengė pėsčiųjų salelę

Siekiant užtikrinti saugų eismą, Kauno gatvėje viena perėja buvo perkelta į kitą vietą ir įrengta pėsčiųjų salelė. Tokių priemonių prireikė, nes ši miesto vieta yra gana plati.

Siekiant užtikrinti saugų eismą, Kauno gatvėje viena perėja buvo perkelta į kitą vietą ir įrengta pėsčiųjų salelė. Tokių priemonių prireikė, nes ši miesto vieta yra gana plati.

Klaipėdos savivaldybės Transporto skyriaus vyriausiasis specialistas Vytautas Paukštė pasakojo, kad perkelti pėsčiųjų perėją reikėjo, nes ji buvo tarp dviejų išvažų.

„Dėl to pastarąją panaikinome ir įrengėme kitoje vietoje. Dabar turėtų būti saugiau“, – tvirtino vyriausiasis specialistas.

Saugumo salelė čia įrengta, nes gatvė yra gana plati. Taip pat pasielgta su pėsčiųjų perėja, esančia prie Šilutės plento.

V.Paukštė atkreipė dėmesį, kad, atsižvelgiant į reikalavimus, Kauno gatvėje turėtų atsirasti dar dvi pėsčiųjų salelės tose vietose, kur yra pėsčiųjų perėjos. Tačiau kada jos bus įrengtos, dar nėra aišku.

Pėsčiųjų salelių reikės ir kitose miesto gatvėse, kurios turi daugiau nei dvi eismo juostas. Tokiose vietose nebegali būti nereguliuojamų pėsčiųjų perėjų. Jei jos paliekamos, turi atsirasti pėsčiųjų salelės



NAUJAUSI KOMENTARAI

Renata

Renata portretas
Pereini per pereja(kuri net nezenklinta)ir klampini per zolyna.Tokio apsurdo dar neteko matyt

Milda

Milda portretas
Tai salele- ne pereja... eiti reikia per perejas, o cia tiesiog salele-kliutis automobiliams, kad sudetingiau jiems butu , daugiau auto avariju ar kazko pan... linksmiausia yra ,kad sukisa pinigus i visokias saleles, gulincius policininkus ( ne is asfalto piltus) prie pat ziemos sezona, kai pasnigus sniego valymo masinos visus juos nunesioja :/

klaipeda

klaipeda portretas
Salelė yra,o kur pėsčiųjų perėja,takelis iki jos,kur ženklai ir linijos dėl kelio susiaurėjimo?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių