Klaipėdiečiams – teisinė pagalba ES paramos ir viešųjų pirkimų srityse

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje įsikūrusi advokatų kontora „Žlioba & Žlioba“ stiprina savo pajėgumus Europos Sąjungos paramos bei viešųjų pirkimų bylose.

„Vedant seminarus įmonių vadovams tekdavo išgirsti, kad Vakarų Lietuvoje nėra advokatų, besispecializuojančių viešųjų pirkimų, Europos Sąjungos paramos bylose, todėl Vakarų Lietuvos verslo atstovai yra priversti kreiptis į advokatų kontoras Vilniuje arba Kaune“, - teigia Klaipėdoje įsikūrusios advokatų kontoros seniūnas advokatas Arūnas Žlioba.

Nuo šiol advokato pagalbą šiose specifinėse srityse bus galima gauti ir Klaipėdoje veikiančioje advokatų kontoroje „Žlioba & Žlioba“, prie kurios prisijungė dar viena partnerė – advokatė Julija Viktorija Flis, besispecializuojanti ne tik aukščiau nurodytose bylose, bet ir darbo, bankroto, paveldėjimo teisės srityse. Advokatė J. V. Flis buvo geriausia 2011 metų Vilniaus universiteto Teisės fakulteto absolventė. Šiuo metu ji savo žiniomis dalijasi su studentais Kazimiero Simonavičiaus universitete. Jos dėstomi dalykai: viešųjų pirkimų teisė, bankroto teisė.

Advokatė sėkmingai vedė ne vieną sudėtingą bylą, atstovavo asociaciją, įkurtą savivaldybės, Lietuvoje užimančios antrą vietą pagal įsisavinamos Europos Sąjungos paramos dydį. Taip pat 44 kitus privačius ir juridinius asmenis byloje dėl Europos Sąjungos paramos panaudojimo, viešųjų pirkimų, asociacijos pirmininko atleidimo iš darbo bei žalos atlyginimo.

Advokatė Julija Viktorija Flis prisidėjo ir prie pirmosios Lietuvoje teritorinės kolektyvinės sutarties rengimo bei įregistravimo Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijoje.

„Nuo šiol teisinės paslaugos kontoroje „Žlioba & Žlioba“ teikiamos Europos Sąjungos paramos, viešųjų pirkimų, įmonių ir verslo, šeimos, darbo, fizinių asmenų bankroto bei baudžiamosios teisės srityse“, – sako advokatų kontoros seniūnas A. Žlioba.

Šios kontoros advokatas Gediminas Žlioba vienas pirmųjų Lietuvoje ėmė specializuotis fizinių asmenų bankrotų srityje. Jis atstovavo ir pirmąją oficialiai bankrutavusią Lietuvos pilietę.

Kontora vienija penkis partnerius advokatus, turi skyrių Plungėje ir yra viena didžiausių advokatų kontorų Vakarų Lietuvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių