Klaipėdiečius kviečia į talką Dangės skvere

Klaipėdiečiai tradiciškai kviečiami į lapų grėbimo talką Dangės skvere. Organizatoriai pabrėžia, kad atėjusieji ne tik prisidės prie aplinkos švarinimo, bet ir turės progą smagiai praleisti laiką.

Norinčius dalyvauti talkoje asociacija „Mano miestas Klaipėda“ kviečia rinktis šeštadienį nuo 11 val. prie Dangės skvere esančios ,,Vaikų supermiesto“ žaidimų aikštelės.

Organizatoriai žada pasirūpinti pirštinėmis ir grėbliais. Tačiau atkreipia dėmesį, kad įrankių gali visiems neužtekti. Tad pastaruosius miestiečių prašoma atsinešti patiems.

Lapų grėbimo talka Dangės skvere organizuojama jau devintą kartą.

„Tai gera proga miestą mylinčiam klaipėdiečiui prisidėti prie aplinkos švarinimo. Skirkime bent valandą savo mylimo miesto gražinimui. Ateikite patys ir atsiveskite draugus“, – asociacijos ,,Mano miestas Klaipėda“ prezidentas Aleksas Bagdonavičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
o kas tą Dangės skverą iki šiol prižiūrėjo juk kažkas valė šiukšles rinko tai tegul ir lapus grėbia ar jau čia per daug darbo o kur pašalpininkai ar ir tų jau nebėra vaje vaje tikrai trūksta darbuotojų dirbančių už ačiū

Burzujus

Burzujus portretas
Tegyvuoja spalio revoliucija! Visu saliu proletariatai vienykites! Valio darbo liaudziai! Normaliose civilizuotuose valstybese(ne komunistinese) tokius darbus atlikineja imones atsakingos uz miesto svara. Kazkaip nesinori tiems organizatoriams pamirsti sovietmecio.

Mutanas

Mutanas portretas
Sovietmeti liberastai nori grazinti. Bolsevikai irgi i talkas kviesdavo. Uzteks zmonems per smegenis vaziuoti, uz viska yra mokama, tai kodel nevykdoma?
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių