Klaipėdietėms – malonių pokyčių metai

Dienraštis "Klaipėda" kartu su prekybos ir verslo centru "Herkaus galerija" pradeda visus metus truksiantį dailiosios lyties klaipėdiečių gražinimo projektą "Stilius". Pirmąja išvaizdos pokyčiams pasiryžusia dalyve tapo Klaipėdos universiteto dėstytoja ir šokėjų grupės "Leader Dance" vadovė Bronė Švitrienė.

Rezultatas – žaismingas

Projekto iniciatorių teigimu, B.Švitrienė pasirinkta neatsitiktinai – uostamiestyje gerai žinoma ir mylima asmenybė kitoms moterims gali tapti užkrečiamu pavyzdžiu pasiryžti pasikeitimams.
Mados ir verslo centro "Herkaus galerija" direktorė Aistė Valiūtė pasakojo, kad "Leader Dance" vadovei grožio ir soliariumų studijoje "Etude" buvo atliktas profesionalus makiažas, atnaujinta plaukų spalva,  padaryta žaisminga šukuosena, pakeistas drabužių stilius bei padovanotas sporto klubo "Herkaus klubas" abonementas.

Norėdamos sukurti kontrastą elegantiškam B.Švitrienės stiliui, drabužių ir aksesuarų parduotuvės moterims "Ma'aM" savininkės Inga Janovskė ir Indrė Navarackienė parinko jaunatviškas juodos spalvos galifė stiliaus kelnes bei įmantraus kirpimo mėlyną švarkelį.

Prie aprangos ansamblio stilistai priderino rožinės spalvos kaklo papuošalą, kurį dovanojo parduotuvė "Rankdarbiai.lt", prekiaujanti vienetiniais rankų darbo papuošalais iš visos Lietuvos.

Laisvalaikio batelius B.Švitrienei pasiūlė ir padovanojo itališkos bei lenkiškos avalynės salonas "Togi", išsiskiriantis madingiausiais batais už prieinamą kainą.

"Norėjome ryškių spalvų, kurios sušildytų artėjančią žiemą. Bronytę pamatėme dalykišką, todėl sukūrėme priešingą jai stilių. Klaipėdietėms siūlome atrasti jaunuosius Lietuvos dizainerius, kurių produkcija ir prekiaujame. Visi drabužiai pagaminti iš natūralių audinių, o, reikalui esant, bet kokį patikusį modelį, jei netinka spalva, dydis arba medžiaga, galime persiūti pagal pageidavimą", – teigė "Ma'aM" savininkės, pridurdamos, kad parduotuvėje galima rasti ir vienetinių aksesuarų iš vilnos, gintaro, odos bei akmens.

Po pokyčių B.Švitrienei buvo padovanota ir unikali parduotuvės "Amfora" vaza, padėsianti sušildyti namus.

Pasitikėjimas – svarbu

B.Švitrienė pasakojo, kad sulaukusi intriguojančio pasiūlymo pirmiausia pasitarė su artimiausiais žmonėmis: vyru, vaikais, anūkais ir, žinoma, "Leader Dance" šokėjomis.

"Mergaitės jau seniai tapo mano antrąja šeima. Auklėtinės choru paragino nepraleisti tokios progos. Sulaukusi visų palaikymo, nejaučiau ir nerimo. Pamačiusi rezultatą likau patenkinta", – kalbėjo B.Švitrienė.

Moteris teigiamai įvertino padarytą makiažą ir sutvarkytus plaukus. "Ypač džiaugiuosi atnaujinta plaukų spalva, o ir šukuosena pasirodė artima širdžiai. Aš, kaip ir dauguma tiesiaplaukių, dažnai pasvajoju apie garbanas", – kalbėjo projekto dalyvė.

Kasdieniame gyvenime B.Švitrienei labiausiai artimas klasikinis stilius. Dėstytojos pareigos universitete ir noras būti pavyzdžiu treniruojamoms šokėjoms priverčia pasitempti ir atrodyti moteriškai.

"Sukurtas jaunatviškas stilius buvo gana netikėtas. Tačiau tokie išbandymai – tik į naudą", – teigė moteris. Anot jos, išvaizda kiekvienai moteriai aktualus dalykas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bai

 bai portretas
tokias teturėjo.

be

 be portretas
reikėjo atsivežti Apoloniją ,va tai būtum Aistike pakeitusi .

muahaha

muahaha portretas
apkirpo tai lariskos stilium
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių