Klaipėdietėms – šypsenos ir gėlės nuo „Ecoservice“ vyrų

Kovo 8-ąją miesto moteris ir merginas išskirtinai pasveikino ne tik linksmai nusiteikę pareigūnai, bet ir bendrovės „Ecoservice Klaipėda“ darbuotojai. Vyrai dailiosios lyties atstovėms negailėjo ir gėlių, ir gražių žodžių.

Įmonės „Ecoservice Klaipėda“ vyrai ketvirtadienį į darbą keliavo su glėbiu gėlių. Pasveikinę koleges jie iškeliavo į miesto centą ir klaipėdietes pasitiko Liepų gatvėje šalia Klaipėdos centrinio pašto ir miesto savivaldybės.

„Ecoservice“ darbuotojai dailiosios lyties atstoves kovo 8-osios proga sveikino jau ketvirtus metus iš eilės.

"Šie metai pirmieji, kai organizuojame šią akciją visoje Lietuvoje. Įmonės darbuotojai dalijo gėlytes ir sveikino moteris su gražia švente. Mūsų pačių kolektyve daugiau vyrų, moterų turime tik keletą, tad tikrai svarbu jas deramai apdovanoti ir praskaidrinti dieną“, – sakė bendrovės „Ecoservice Klaipėda“ logistikos vadovas Rimantas Strakšys.

Gėlės nuo bendrovės „Ecoservice“ vyriškių moterims įteiktos 14-oje Lietuvos miestų ir miestelių – Klaipėdoje, Vilniuje, Kaune, Panevėžyje, Mažeikiuose, Šiauliuose, Radviliškyje, Kazlų Rūdoje, Vilkaviškyje, Trakuose, Biržuose, Šilutėje, Šilalėje ir Lazdijuose.


Šiame straipsnyje: EcoserviceMoters dienaKovo 8

NAUJAUSI KOMENTARAI

Violeta

Violeta portretas
Taip sutinku , yra Motinos diena , Valentino diena ... Bet ne visom moterims yra lemta tapti Motinomis ir ne visos yra laimingos turėdamos mylimuosius , kas įteiktu Valentino dienos gėlytę. Kovo 8 labai supolitizuota . Puse pasaulio ją švenčia . Savo galvose reikia susitvarkyti . Juk nebūtina gėles brangias pirkti . Reikia tik elementaraus dėmesio .

Borisai

Borisai portretas
tu pats kurva.Konservinis

Borisas

Borisas portretas
Grynas sovietins marazmas, net joukinga. Demesys svetimu vyru reikalingas nebent kurvoms, kurios pacios sau to nepripazysta.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių