Klaipėdietės jūroje pakliuvo į duobę (papildyta)

Giruliuose antradienį po pietų gelbėtojai į pagalbą skubėjo į duobę besimaudant jūroje pakliuvusioms klaipėdietėms.

Klaipėdos skęstančiųjų gelbėjimo tarnybos vyriausiasis specialistas Aleksandras Siakki pasakojo, jog nelaimė įvyko netoli gelbėjimo stoties.

Budėję gelbėtojai pamatė, kad skęsta dvi merginos. 18 ir 19 metų klaipėdietės pakliuvo į duobę. Gelbėtojai nuskubėjo prie merginų ir joms padėjo grįžti į krantą.

A.Siakki teigimu, merginos vandens neprigėrė ir sunkių sveikatos sutrikimų nepatyrė, bet buvo labai išsigandusios. Medicinos punkte joms buvo suteikta pagalba.

Antradienį Klaipėdos paplūdimiuose buvo nemažai žmonių. Ypač daug jų prie jūros pradėjo traukti vakare, po darbo. Vandens temperatūra siekė 18 laipsnių šilumos. Bangavimas – pusė balo. Kabojo geltona vėliava.

Palangoje vakar incidentų išvengta. Vandens temperatūra ties kurortu siekė 15 laipsnių šilumos. Palangos gelbėtojų vadovas Jonas Pirožnikas tvirtino, jog žmonių pliaže buvo nedaug.

Papildyta:

Antradienį apie 20 val. Klaipėdos gelbėtojai gavo pranešimą, kad Pirmosios Melnragės moterų paplūdimyje blogai pasijuto mergina.

Nuvykus gelbėtojams ir pliaže budinčiai slaugytojai sunegalavusi poilsiautoja pasakojo, kad jai padažnėjo pulsas, pila karštis. Viena merginos veido pusė buvo išmušta raudonomis dėmėmis.

Poilsiautoja neslėpė, kad išgėrė vieną skardinę sidro. Mergina sėdėjo arti kopų, kur neužpučia vėjas.

Su gelbėtojais atvykusi pliaže budinti medikė jai suteikė pagalbą. Spėjama, kad ją nuo karščio ir alkoholio ištiko alerginė reakcija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na  portretas
ir protas tu zmoniu,tokiame karstyje gerti svaigalus!vien tik vandeny reikia gerti ir daug vaisiu valgyt!

kvailo

kvailo portretas
niekas nepamokys, bet to sidro turinį ar pačią skardinę reikia ištirti dėl galimų toksinių medžiagų.

romas

romas portretas
O ką ten šuo veikia ?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių