Klaipėdoje atsiras žaismingi šiukšlių konteineriai

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos prašymu papuošti šiukšlines, bendrovė "Specialusis autotransportas“ ketina įvairia tematika papuošti 60 naujų plastikinių šiukšlinių.

Taip bandoma spręsti kuo pakeisti neekologiškus bei estetiškai atgrasius buitinių atliekų surinkimo metalinius konteinerius.

Naujų konteinerių puošybos idėja – gaminti paveikslėlius su optine konteinerio iliuzija, kurių pasirinkta tematika - žaismingoji, edukacinė ir ekologinė. Žaismingoji tematika atspindės spalvingumą, konteineriai bus išmarginti įvairiomis spalvomis ir ornamentais. Edukacinę funkciją atliks priklijuoti draudžiamieji ženklai, ekologinę – pasirinkti klijuoti įvairių vaisių lipdukai. Taip pat ant šiukšlinių bus matyti užrašai: „Ačiū, kad rūpiniesi gamta“, „Jūsų indėlis čia = ekologija“ , o ant šiukšlinių dangčių: „Uždaryk mane“.

Įmonė, aptarnaujanti konteinerių eksploatavimą, pasirengusi pradėti savo darbus artimiausiu metu. Pirmame etape po keletą šiukšlinių bus papuošta įvairia tematika ir bus stebima kuris variantas labiausiai patiks miestiečiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasa

Rasa portretas
Jeigu vėjas jų neišnešios,tai gerai. Bet klausimas kyla,kodėl mūsų mieste valomasi tik ryte ir taip vėlai. Negi valytojai dirba ir atlygį gauna tik už porą valandų. Takai baigia užželti,niekas jų neravi .Teko stebėti valytojos darbą.Tai jos net normalių įrankių neturi.Surenka didesnes šiukšles ir eina namo.Keistas darbo grafikas.

vidma

vidma  portretas
nera jums kur saibu det

emigrant

emigrant portretas
Mintis gera ir idomi. Tik klausimas ar si mintis kilo is idejos ar is noro nuvalyti valdisku pinigu?! :)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių