Klaipėdoje galėjo būti prekiaujama žmonėms netinkama vartoti jautiena

  • Teksto dydis:

Klaipėdos policija ketvirtadienį pranešė atliekanti tyrimą dėl galimos prekybos žmonėms netinkama vartoti jautiena.

Įtarimai pareikšti penkiems asmenims, iš kurių po laikino sulaikymo dviem paskirtas suėmimas.

Policija įtaria, kad vienos uždarosios akcinės bendrovės direktorius iš Egipto į Lietuvą importavo apie 50 tūkst. eurų vertės šaldytos jautienos skerdieną, tačiau importo deklaracijoje sumažino krovinio vertę ir nurodė, jog ji siekia apie 15 tūkst. eurų. Likę keturi įtariamieji jautieną laikė kitos įmonės sandėliuose.

Pareigūnų duomenimis, šia mėsa buvo prekiaujama, nors ji buvo netinkama vartoti žmonėms.

Kratų pas sulaikytuosius metu policija aptiko ir kitų maisto produktų bei prekių be jų įsigijimą patvirtinančių dokumentų – rastos šaldytos žuvys ir daržovės, daug talpų su skystu skalbikliu, dėžės su sausais pusryčiais, alkoholiniai gėrimai, konservuota žuvis, ikrai ir spiritas.

Dalis maisto produktų yra su pasibaigusiu ar nenurodytu galiojimo terminu.

Policijos tyrimas vyksta dėl kenksmingų žmogaus sveikatai ar gyvybei produktų gamybos arba prekybos jais, kontrabandos, apgaulingo apskaitos tvarkymo bei neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gelbekit

Gelbekit portretas
Nuo tokių Praneškit VSD tokius aiškius valyti iš visuomenės IP at tu žinai ką nors skundike ir subinlaizy apie tą IP,išgama tautos

Praneškit VSD

Praneškit VSD portretas
suraskit pagal IP tą snorą vatnyką kuris čia verkia per komentarus, lai patikrina

Anonimas

Anonimas portretas
Nieko baisaus, papuasai viska sues, o Vakaru Europa PRIVALO atitustinti sandelius nuo pasenusios mesos. ir uz tai dar gauti GERUS PINIGUS. Pinigai - VISKAS, papuasai - NIEKAS.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių