Klaipėdoje į parduotuvę „Briliantas“ įsibrovė nusikaltėliai

Šiandien, 11 valandą, pačiame Klaipėdos centre, Herkaus Manto gatvėje, bandyta apiplėšti juvelyrinę parduotuvę. Plėšikas sužalojo vieną parduotuvės darbuotoją.

Į mažutę juvelyrinių dirbinių parduotuvę „Briliantas“ Herkaus Manto gatvėje 44, priešais buvusį kino teatrą „Žemaitija“, įėjo du plėšikai. Gali būti, kad dar bent vienas jų bendrininkas laukė gatvėje.

Plėšikai bandė užklijuoti pardavėjai burną lipnia juosta ir surišti rankas, tačiau nusikaltimą nutraukė į parduotuvę užsukę pirkėjai. Išsigandę plėšikai spruko.

Vieną parduotuvės darbuotoją jie pastūmė, ir moteris susitrenkė galvą į akmeninius laiptus. Po apklausos įvykio vietoje ji buvo nugabenta į Klaipėdos universitetinę ligoninę. Čia jai diagnozuota galvos trauma, suteikta pirma pagalba. Po šių procedūrų moteris išleista gydytis ambulatoriškai.

Kita darbuotoja patyrė stiprų išgąstį.

Vienas nusikaltėlių sprukdamas iš parduotuvės pametė batus. Atrodo, kad bendrininkai kalbėjo rusiškai. Nepatvirtintais duomenimis, parduotuvė nuostolių išvengė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasikėsinimo apiplėšti parduotuvę.

Gretimai parduotuvės „Briliantas“ veikiančios optikos darbuotojos nepastebėjo nieko įtartino ir smalsiai dairėsi tik į policijos bei greitosios pagalbos automobilius.

Nors parduotuvė, kurią prieš vidurdienį bandyta apiplėšti, yra pačiame miesto centre, judrioje gatvėje, nusikaltėlių gausūs praeiviai neišgąsdino.

Šalia esančios parduotuvės ne kartą buvo nukentėjusios nuo momentininkais vadinamų vagių, kurie dažniausiai paryčiais arba naktį per kelias dešimtis sekundžių pavagia nusižiūrėtą grobį.

 


Šiame straipsnyje: Žaibiška vagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių