Klaipėdoje įkliuvo ieškomas alytiškis

Sekmadienį VSAT Pakrančių apsaugos rinktinės pareigūnai Uosto užkardos Malkų įlankos kontrolės punkte patikrino keltu iš Švedijos atplaukusio 28 metų Alytaus gyventojo dokumentus. Pasieniečiai nustatė, kad šio vyro, taip pat ieškomo kaip įtariamojo nusikaltimo padarymu, paiešką balandžio pabaigoje yra paskelbusi Alytaus policija.

Vyrą VSAT pareigūnai sulaikė ir perdavė atvykusiems Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos Alytaus apskrities skyriaus pareigūnams.

Šiemet VSAT pareigūnai visame Lietuvos pasienyje sulaikė 186 asmenis, dėl įvairių nusikaltimų ieškomus teisėsaugos institucijų. Daugiausiai jų įkliuvo oro uostuose, ypač Vilniaus, dirbantiems pasieniečiams - 81 asmuo. 27 tokie ieškomieji sulaikyti pajūryje, po 21- pasienyje su Rusija ir Baltarusija, 19 - pasienyje su Lenkija.

Daugiausiai tarp tokių asmenų yra Lietuvos piliečių - 159. Taip pat VSAT pareigūnai sulaikė 19 teisėsaugos ieškomų Rusijos piliečių bei asmenų iš Armėnijos, Baltarusijos, Kazachstano, Latvijos, Norvegijos ir Švedijos.


Šiame straipsnyje: pasienissulaikytas uoste

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių