Klaipėdoje - interjero ir dizaino idėjų paroda „Inter deco 2013”

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 19-21 dienomis Klaipėdos arenoje vyks interjero ir dizaino idėjų paroda „Inter Deco 2013“, kurioje dalyvaus interjero dizaineriai, architektai, mažmenininkai, investuotojai bei importuotojai. Renginio metu kiekvienas dalyvis turės galimybę pristatyti savo įmonės išskirtinumą, inovacinius sprendimus ir alternatyvias interjero erdvės kūrimo, įrengimo bei įgyvendinimo  idėjas.  

Parodos lankytojams bus pristatytas platus interjero ir dizaino prekių, paslaugų pasirinkimo spektras, vyks seminarai, interjero dizainerių konsultacijos, kūrybinės dirbtuvės. Jų metu profesionalių menininkų ir dalininkų pagalba kiekvienas norintis galės pasigaminti unikalią namų interjero detalę.

Šiemet kaip ir praėjusiais metais atskiras parodos segmentas - universalus interjeras neįgaliesiems. Parodoje vyks diskusija apie visuomeninių pastatų interjero pritaikymą akliesiems ir silpnaregiams. Jos metu bus ieškomi universaliausi dizaino ir interjero sprendimai, skatinantys  patogų ir racionalų aplinkos pritaikymą žmonėms su negalia.

Jau pradėjo intensyvi dalyvių registracija, sudarinėjama renginio programa.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių