Klaipėdoje Joniškės kapinėse perspėja saugotis jauno vagies

Joniškės kapinėse trumpam paliktų be priežiūros rankinių tyko jaunas vagis – tokią žinią visiems klaipėdiečiams norėtų pranešti pirmadienį apvogta pensininkė.

Laibas, sportiškai apsirengęs vaikinas pasislėpęs tyko kapus tvarkančių moterų. Nusižiūri auką, kuri eina pasisemti vandens, įsitikina, kad spės nutverti prie kapo paliktą rankinę, ir skuba vykdyti savo planą.

Taip atsitiko ir pirmadienį po pietų brolio kapo tvarkyti atvažiavusiai 75 metų klaipėdietei Albinai. Moteris pasakojo, kad aplinkui nebuvo žmonių, matė tik dar vieną pagyvenusią moterį. Vandens pasisemti Albina ėjo netoli, nuo čiaupo puikiai matė kapą, prie kurio paliko savo rankinę.

Iš kur atsirado vaikinas, ji nepastebėjo, mano, kad jis tykojo pasislėpęs. Pačiupęs rankinę jis nuskuodė taku link sodų. Moteris bandė bėgti jam iš paskos, šaukdama prašė išmesti rankinę, bet nusikaltėliui tai buvo nė motais. Jis dingo už kapinių tvoros.

Rankinėje buvo nukentėjusiosios švarkelis, buto raktai, pasas, pensininkės pažymėjimas, 200 litų.


Šiame straipsnyje: vagisJoniškės kapinės

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
man nuosirdziai gaila tokio vagies manau kad geruoju nesibaigia tokie dalykai....

skaitytoja

skaitytoja portretas
Joniškės kapinės iš ties ir neprižiūrimos, ir nešluojamos, ir sargo nesimato. Tikrai jose būti nesaugu ir net baugoka.Ar apsileidusi Klaipėdos miesto savivaldybė pasidomi kokia padėtis šiose kapinėse.Vienintelis teigiamas dalykas , kad nors jau šiukšlės palyginus išvežamos reguliariai.Ar čia yra kokie nors kapinių prižiūrėtojai. Prie ankstesnio mero lyg tai buvo dar kažkoka tai tvarka. Nors žolę retkarčaiais nupjaudavo.Kartais sargas per kapus praeidavo.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių