Klaipėdoje kitąmet brangs šaltas vanduo

  • Teksto dydis:

Klaipėdos daugiabučių gyventojams nuo kitų metų 4 proc. brangs šaltas vanduo.

Kainų komisija pirmadienį suderino bendrovės „Klaipėdos vanduo“ 1,38 euro už kubą (be PVM) paslaugos kainą. Tačiau abonentinis mokestis mažėja 2 proc. iki 1,26 euro už butą per mėnesį (be PVM). 

„Esminės priežastys, kodėl keičiasi paslaugų kaina vartotojams, yra mažesnis realizuotas geriamojo vandens kiekis, faktiškai įvykdytų investicinių projektų nusidėvėjimo sąnaudų, darbo užmokesčio sąnaudų didėjimas, tačiau teigiamą poveikį turi išaugęs tvarkomų nuotekų kiekis“, – rašo komisija.

Komisijos suderintos kainos įsigalios jas patvirtinus Klaipėdos miesto ir rajono savivaldybių taryboms – tai turėtų būti padaryta per mėnesį. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

R.S.

R.S. portretas
prieš kelerius metus teko dalyvauti tarptautinėje savivaldybių konferencijoje Studlend Auloje.Atvykęs Kiogės miesto savivaldos narys, ilgai ir įdomiai pasakojo apie pagrindinius savivaldybės įmonių valdymo principus, kaip tos įmonės nuolat ieško galimybės papiginti komunalinių paslaugų kainas ir t.t.O mūsų Velykienė išbėgusi po jo kalbėti džiugiai krykštaujančiu balsu skelbė kaip pelningai dirba Klaipėdos savivaldybės įmonės, kaip daug josįneša į miesto biudžetą..Taigi:užsienyje sav.įmonėse jeigu yra pelno tai juo siekiama sumažinti savo paslaugų įkainius miestiečiams, mūsų mieste - siekiama paimti pelną, jį nukištai Kažkam, o įkainius palikti tokius pat.Arba kaip šiuo atveju - dar daugiau pakelti

Idomu idomu..

Idomu idomu.. portretas
Makunas klaipėdiečiu saskaita veda Klaipėdos aplinkiniams kaimams v.trasas ir tuo pačiu mums, apmokantiems visus jo veiksmus, dar pakelia kainas?Primenu, kad rajonas labai didelis o kaimiečiai savo pinigų neduoda nes neturi.ŠALIN MAKŪNĄ SU VISA JO GAUJA!

as

as portretas
Organizuokit laukiam ir ne tik del vandens tuos klerkus reikia ikalinti savibledoje ir neisleisti
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių