Klaipėdoje koncertuos legendinis Toto Cutugno

Gruodžio 17 d. uostamiestyje pirmą kartą koncertuos kultinė italų asmenybė, dainininkas Toto Cutugno. Atlikėjo pasirodymas bus surengtas liepos pabaigoje duris atversiančioje „Švyturio arenoje“. 

Nuo vaikystės muzikuojantis Toto Cutugno prieškalėdiniu laikotarpiu scenoje pasirodys su simfoniniu orkestru, akompanuosiančiu italų estrados legendai ir specialiai jo paruoštai pramoginės muzikos programai.   

„Pirmą kartą Klaipėdoje koncertuosiančio Toto Cutugno pasirodymas turėtų pritraukti įvairaus amžiaus publiką, kadangi su šia estrados klasika užaugo ne viena karta. Manome, jog tiek nostalgiškai, tiek žaismingai nusiteikę dainininko gerbėjai nenusivils jo neblėstančia energija bei turiningai praleis laiką, kartu dainuodami jo legendinius kūrinius“, – teigia „Švyturio areną“ valdančios bendrovės „Klaipėdos arena“ direktorė Jolita Krickė. 

Italijos estrados metru laikomas Toto Cutugno ir simfoninis orkestras koncerto metu atliks pačius žinomiausius šlagerius, kuriuos iš pirmų akordų pažįsta tiek milijonai dainininko tautiečių, tiek gerbėjai iš viso pasaulio: „L`Italiano“, „Solo Noi“, „Soli“, „Donna“, „Innamorati“, „Insieme“ ir daugelį kitų.

Klapėdoje surengtu koncertu vienas garsiausių Italijos dainininkų, dainų autorių ir kompozitorių pradės grandiozines gastroles visoje Lietuvoje. Atlikėjas turą tęs dar trijuose šalies miestuose. 

Naujoji sporto ir kultūros renginių arena Klaipėdoje duris atvers liepos 28 d., Jūros šventės išvakarėse. Pirmasis „Švyturio arenos“ renginių sezonas prasidės nuo arenos atidarymo ir tęsis iki 2012 m. rugpjūčio 31 d.


Šiame straipsnyje: Švyturio arenaToto Cutugno

NAUJAUSI KOMENTARAI

ne ne

ne ne portretas
slepkit savo tokius dainininkus,kas gali eiti i toki koncerta, gal geresniu paieskokit.

Tiap taip to 1

Tiap taip to 1 portretas
O tai kokiu koncertu tu nori?

Oraklulas

Oraklulas portretas
Va, va :) Prasideda didieji dar nepastatytos arenos džiaugsmai. Jau pirmieji gastrolieriai puikiai įrodo, ko vertas Klaipėdos potencialas: t.y. kas čia sutinka atvažiuoti ir kaks ką apskritai sutionka atvežti. Tuoj prisidės trečiaeilių neaiškių varžybų sąrašas, į kurias niekas, net ir primokėjus, neitų. Va taip Jums ir reikia, "entuziazistai-superkašiofanatistai". Tačiau zysit jūs, o mokėsim už nesurinktas lėšas ir nuostolingą eksploataciją mes visi. Ir turgininkai, kurie įsigys kasos aparatus. Gal todėl jie taip desperatiškai ir drąskosi :)
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių