Klaipėdoje minima Valstybės diena

Miesto gyventojai ir svečiai kviečiami į šventinius Valstybės dienos renginius.

Nuo 11 valandos prie Vasaros estrados veikia tautodailininkų ir kulinarinio paveldo mugė. Joje žmonės gali paskanauti obuolių sulčių ar girinio alaus. Taip pat, nusipirkti medinių šaukštų, megztų kojinių ir vaistažolių arbatų.

Nuo 13 valandos klaipėdiečiai kviečiami į Lietuvos ansamblių dainų šventę „Mūsų tarmės – iš kartos į kartą“. Vakare, 20 valandą, šventės organizatoriai kviečia apsilankyti mišraus choro „Aukuras“ koncerte, o 21 valandą kartu su viso pasaulio lietuviais Klaipėdos koncertų salės parko estradoje sugiedoti tautinę giesmę.


Šiame straipsnyje: mugėšventė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Belekas

Belekas portretas
Zajibalino jau 2 diena gavarilkos ne ishjungia

ŽEMAITIJOS PREZIDENTAS

ŽEMAITIJOS PREZIDENTAS portretas
SU VALSTYBĖS ŠVENTE. Bet Žemaitija ir jaunimas privalo žinoti kad prieš 600 metų Karalius Mindaugas išžudė ŽEMAITIJOS VADUS, kad pasiskelbti valstybės vadovu. Kodėl storija yra nuslėpta ? Lygiai taip pat pasielgė ir Stalinas. Buvęs, ir dabartinis Seimas taip pat yra atitrūkęs nuo Tautos. Todėl emigravo apie 1 000 000 gyventojų. Vyksta tyčinis Tautos skurdinimnas. Teisingumas degradavo. Gamybos nėra, darbo nėra. Pagarbos Žmogui nėra. Tačiau Žemaitijos parlamentas ir Antikorupcinė Konstitucinė partija pradės teisėtas su leidimu akcijas: STRASBŪRE, BRIUSELYJE, VILNIUJE , dėl KORUMPUOTOS POLITINĖS SISTEMOS NAIKINIMO, KURIAS PRAŠOME PALAIKYTI ir PRISIJUNGTI. TIKSLAI: Gražinsime emigrantus, atkursime Pagarba Lietuvos žmonėms, naikinsime politinę korumpuotą sistemą.Atkursime verslą ir gamybą. Nuskurdinti žmonės daugiau nebenori išlaikyti turtuolių. ŽINIASKLAIDA NERAŠO REALIOS TIESOS NES YRA PRIKLAUSOMI NUO TURTINGŲ DĖDŽIŲ ir ĮTAKINGŲ PARTIJŲ. Žemaitijos Visuomenės Parlamento Tarybos prezidentas ŽEMAITIJOS PREZIDENTAS Knygos ŽEMAITIJOS PRISIKĖLIMAS 1d. autorius ANTIKORUPCINĖS KONSTITUCINĖS PARTIJOS PIRMININKAS ( vesti teismų, prokuratūrois ir advokatūros reformą ) JUSTINAS Klaipėda

2-am

2-am portretas
Justinai, išgerk vaistus, vėl pamiršai.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių