Klaipėdoje naikins nelegalius grafičius

Ketvirtadienį 12.30 val. Klaipėdos miesto senamiestyje organizuojama prevencinė akcija, skirta kovai su nelegaliais grafiti (tagais). Akcijos metu  fachverkinio stiliaus sandėliuko (Daržų g.) fasadas priešais kiniško maisto restoraną „Auksinis liūtas“ bus išvalytas ir perdažytas.

„Marinecare“ darbuotojai  organizuos sienos nuo grafiti piešinių nuvalymą, dažus sienai nudažyti dovanos bendrovė „Skaisčios marios“. „Tagus“ ir „grafičius“ uždažys grafitininkai, tačiau bus galimybė prisidėti ir kiekvienam, atėjusiam į akciją.

Kviečiame klaipėdiečius aktyviai dalyvauti akcijoje, ateiti į Daržų gatvę, paimti į rankas teptuką, perdažyti sieną ir taip palaikyti švaresnio miesto idėją. Renginio metu tikrojo grafitų meno  puoselėtojai – grafitininkai skleis savo bendraminčiams idėją, kad jie pasisako už  legalų grafiti.

Po sienos nuvalymo ir uždažymo akcijos dalyviams bus pranešta apie atsirandančias legalias, viešas vietas, kur bus galima piešti be išankstinio suderinimo ir be jokių draudimų.


Šiame straipsnyje: grafitigrafitininkai

NAUJAUSI KOMENTARAI

nele

nele portretas
Kazkoks marazmas. Argi yra "legalus" graficiai?

nelei

nelei portretas
Taip yra legalus graficiai. Nupiesti legalu grafiti nera sudetinga. Reikia gauti pastato savininko sutikima ir miesto vyriausiojo dailininko sutikima. Pirmyn. Deja tuomet tai jau yra tikras menas kuris neatsnesa adrenalino.

Puiku

Puiku portretas
Labai dziaugiuosi, kad organizuojamos tokios akcijos. Nuosirdziai dekoju akcijos organizatoriams ir visiems, kas prie to prisides :)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių