Klaipėdoje namams taikoma 11 proc. nuolaida

Klaipėdoje esantiems namams paskutinį mėnesį buvo taikoma tokia pat nuolaida kaip ir sostinėje - vidutiniškai 11 proc. Pagal siūlomų namų kainų statistiką, šiuo metu Klaipėdoje pilnai įrengti namai parduodami vidutiniškai už 4562 Lt/kv. m, o namai su daline apdaila beveik dvigubai pigesni - 2464 Lt/kv. m. Pritaikius vidutinę pardavėjų siūlomą nuolaidą, įrengtas namas kainuoja vidutiniškai 4060 Lt/ kv. m, o dalinai įrengtas - 2192 Lt/kv. m. 

Remiantis namų kainų statistika, matyti, kad šiuo metu pilnai įrengti namai sostinėje parduodami vidutiniškai už 3878 Lt/m², o namai su daline apdaila - už 3054 Lt/kv. m. Pritaikius 11 proc. nuolaidą vidutinės siūlomos įrengtų namų kainos siekia 3451 Lt/ kv. m, su daline apdaila - 2718 Lt/ kv. m. 

Kaune paskutinį mėnesį namams buvo taikoma vidutiniškai 8 proc. nuolaida, tačiau kai kuriuose skelbimuose ji siekė netgi 25 proc. Pagal siūlomų namų kainų statistiką, pilnai įrengti namai Kauno mieste šiuo metu kainuoja apytiksliai 3816 Lt/ kv. m, o namai su daline apdaila - vidutiniškai 2439 Lt/ kv. m. Atsižvelgiant į tai, kad balandžio mėn. pardavėjai namų kainoms taikė vidutiniškai 7 proc. nuolaidas, pilnai įrengtų namų kaina yra 3510 Lt/ kv. m, o namų su daline apdaila - vidutiniškai 2243 Lt/ kv. m. 

Informacija pateikta, remiantis didžiausiame nekilnojamojo turto portale aruodas.lt publikuotų skelbimų kainomis. Minėtina, kad tai skelbimuose nurodomos, o ne galutinio sandorio kainos.


Šiame straipsnyje: namų kainosNT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių