Klaipėdoje niokojami automobiliai

Klaipėdiečių automobiliai kenčia nuo vagių. Savaitgalį vėl keli miesto gyventojai rado apvogtas savo mašinas.

Šeštadienį Taikos prospekte prie 139 namo palikęs savo „BMW“ žmogus rado jį apgadintą. Vagys nuplėšė priekinį bamperį. Žala – 500 litų.

I.Simonaitytės gatvėje 31 namo kieme kažkas išdaužė automobilio langą ir pagrobė viduje buvusį kompaktinių diskų grotuvą. Žala – 200 litų.

Sekmadienio rytą Poilsio gatvės 12 namo kieme automobilio „Mercedes Benz“ savininkas rado nuo priekinio bamperio pavogtą apdailos juostą su parkavimosi davikliais.  

Keliskart per savaitę pareigūnai sulaukia pranešimų panašių pranešimų sulaukiama apie vagystes iš Minijos gatvės pradžioje esančio naujos statybos daugiabučio namo. Jo požeminiame garaže netrukdomi sukinėjasi vagys ir dažniausiai taikosi nugvelbti nuo brangių automobilių ne vieną šimtą litų kainuojančius daviklius.  


Šiame straipsnyje: vagystė iš automobilio

NAUJAUSI KOMENTARAI

ASP

ASP portretas
homoseksualastai! Nuo mano A8 jau 4 kartus nupiso detaliu, draudimas tai brangsta su kikvienu atveju.. Pagausiu darant, nušausiu na***

...

... portretas
nupiso 4 kartus ir dar tiek pat nupis, gali buti ramus.. brangiu tackiu brangus zaisliukai brangiai kainuoja o vagims, narkosoms irgi gyventi reikia.. viskas naturalu.

as

as portretas
Suki!!!!
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių