Klaipėdoje – nuotaikinga A. Tapino metų apžvalga

Antradienio vakarą klaipėdiečius į „Švyturio“ areną pakvietė internetinė televizija „Laisvės TV“. Jos įkūrėjas, žurnalistas Andrius Tapinas šmaikščiai, kritiškai, o kartais ir labai kandžiai pristatė besibaigiančių metų ryškiausius politinius ir visuomeninius įvykius.

Naujametiniame „Laikykitės ten“ šou buvo visko: debatų, muzikos, nuoširdžių pokalbių, tačiau daugiausia – aštraus humoro ir skambaus kvatojimo.

„Kaip smagu sugrįžti į miestą, kuris paruošė ir į gyvenimą išlydėjo Eligijų Masiulį. Žodžiu, turėsite naują merą. Dabar įsivertinkite, kokie jūs buvote per šiuos metus. Jeigu blogi, tai vietoje dovanų gausite E. Masiulį prieš Viačeslavą Titovą antrame ture. Bet ne apie Eligijų šiandien kalba. Paskutinėmis gruodžio dienomis būtina atsigręžti atgal ir prisiminti viską, kas gera. Mūsų atveju, atsigręži ir galvoji, kad čia kažkoks blogas filmas ar blogas bajeris“, – taip į klaipėdiečius kreipėsi A. Tapinas.

Per keturias valandas jis apžvelgė visus metus, išskirdamas reikšmingiausias, didelį visuomenės ažiotažą sukėlusias naujienas.

Nepamiršti Petro Gražulio nuklydimai pajūryje, pavogti atlikėjo Sasha Song priklijuojami plaukai, V. Titovo vieši pasisakymai apie Lietuvos partizanų vadą, Vilniaus „G taško“ reklama, ministerijoje apsigyvenę streikuojantys mokytojai ir daugelis kitų svarbių, žmones papiktinusių ar kuriozinių įvykių.

Į apžvalgą įsiterpė pasikalbėjimai su humoristu Justinu Jankevičiumi, LRT laidos „Labas rytas“ vedėja Egle Daugėlaite ir Algiu Ramanausku.

Vytauto Liaudanskio nuotr.

Scenoje taip pat pasirodė Arūnas Valinskas, paskelbęs apdovanojimus labiausiai pasižymėjusiems šalies veikėjams, dainavo Edmundas Kučinskas, G&G Sindikatas, Inga Valinskienė. Dvynukių duetas atliko „Ariją streikuojančiam mokytojui“, talentų šou išgarsėjusi Augustė įvertino premjero galimybes daina „Skvernelis apsisprendė“, o baigiantis renginiui prie mikrofono stojo ir pats A. Tapinas.

Prie alaus bokalų susitiko ir į A. Tapino klausimus atsakinėjo kandidatai į šalies prezidento postą Ingrida Šimonytė ir Gitanas Nausėda. Šiuos prezidentinius debatus menamoje traukinių stotyje nutraukė Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas. Netrukus žiūrovai scenoje išvydo gana neįprastą – G. Nausėdos ir V. Grubliausko muzikinį duetą. Žinomi vyrai atliko garsųjį Louis Armstrong kūrinį „What a Wonderful World“.

Renginys užsitęsė beveik iki vidurnakčio. Skelbiama, kad jį stebėjo apie 2 500 žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Regina

Regina portretas
Durniu laivas, arena pustuste, mūsų kompanija, kaip ir daugelis išėjome nepasibaigus kvailam renginiui. Sugadintas vakaras ir tiek, atsirado naujas keiksmažodis tai renginio pavadinimas. Mokėjome po 20 su virš eurų, ačiū organizatoriams. O kažin kiek gavo tie, kurie sėdėjo prieky ir liaupsina ta klaunada, kai buvo filmuojami tik jie kai ploja, kvatoja. Visa kita liaudis, kurios buvo tresdalis salės, sėdėjo ir laukė kada baigsis cirkas.

aha

aha portretas
Dar ne visi debilai emigravo,sprendžiant iš komentarų...

Tikrai KK2

Tikrai KK2 portretas
lygio.Galėjo pasimt i kompaniją dar kokia kalėjime sėdinčio bandito a'lia žmoną ar antonovus.Pats tas.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių