Klaipėdoje pagamintas ilgiausias Lietuvoje suši

Klaipėdiečiai tapo naujo Lietuvos rekordo liudininkais. Jie stebėjo, kaip gaminamas net 11 metrų ilgio suši.

Šiam rekordui pasiekti buvo sutelktos „Herkaus galerijoje“ esančio japonų restoranų šefų A.Šepuraičio ir A.Vilko bei didžiulės pagalbininkų komandos jėgos.

Rekordinio dydžio suši pagaminti buvo sunaudota apie 12 kg ryžių, 2,5 kg krevečių, apie 0,5 kg lašišos, 450 g kremo, 5 kg agurkų, 600 g žalių ir oranžinių ikrų, 2 kg krabų lazdelių.

Suši, kurio ilgis 11,42 m, buvo pagamintas greičiau nei per valandą. Susirinkusieji galėjo ne tik stebėti ruošimo procesą, bet ir nemokamai paskanauti rekordinio ilgio patiekalo.

Rekordo siekimą stebėjusiųjų ausis malonino Lino Adomaičio ir grupės „Funkcija“ gyvo garso koncertas.

Klaipėdoje pagamintas suši yra naujas šalies rekordas. Anksčiau jo siekta Kaune. Tąkart pagamintas 10 metrų ilgio suši.


Šiame straipsnyje: suširekordas

NAUJAUSI KOMENTARAI

HAHAHA

HAHAHA portretas
Parašė netiesą. Restoranas LABUKI prekybos centre OZAS buvo pagaminęs 15 metrų ilgio sušį. Internete gausu apie tai informacijos!

to hahaha

to hahaha portretas
skirtumas tame, kad klaipedoj susuko vienu metu, o vilniuj ne susuko sushi o sulipde is daug gabaliuku, o cia susuko daug zmoniu, kaip tu vienas 15 metru susuksi neisivaizduoju.......... cia kaip tas vilniuj dare tai per tris dienas gali 5 kilometrus nulipdyti is daug gabaliuku, ten ciurka aferistas pasitaike ir visus apgavo.....

Haha

Haha portretas
Nemanau, pagal nuotraukos matėsi, kaip darė Klaipėdoje iš dalių. Vilniuje buvo vientisas. Pats buvau ir 15 metrų. Taigi rekordas nesumuštas!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių