Klaipėdoje – paini taksi automobilio vagystės istorija

Taksisto pranešimas apie neva pavogtą automobilį pasirodė besąs melas. Pareigūnai rado dingusį automobilį po pusantros valandos.

Trečiadienį po 23 valandos policijos budėtojai sulaukė pranešimo apie tai, kad Smiltelės gatvėje prie 61 namo stovi taksi automobilis, o du vyrai kažką traukia iš krūmų ir bando dėti į mašiną.

Netrukus į nurodytą kiemą atvažiavo policijos patruliai. Supratę, kad artėja pareigūnai, vyrai spruko. Vienas pasislėpė krūmuose, o jo draugas sėdo į taksi ir nuvažiavo.

Netrukus kieme sustojo policijos automobilis, o prie iš jo išlipusių pareigūnų priėjo vyras, pasisakė esąs taksi vairuotojas ir pasiskundė, kad kažkas pavogė automobilį.

Jis pasakojo, kad trumpam paliko taksi ženklais pažymėtą „Citroen“ su užvedimo rakteliu spynelėje, o grįžęs mašinos neberado.

Dingusio automobilio požymiai buvo pranešti visiems vakare dirbusiems pareigūnams. Apie pirmą nakties Liubeko gatvės  17 namo kieme patruliai aptiko dingusįjį taksi. Jame prie vairo sėdėjo 23 metų neblaivus Minijos gatvės gyventojas, o ant galinės sėdynės 13 ir 14 metų paauglės.

Jos yra vaikino giminaitės.

Nepilnametės naktį buvo perduotos tėvams, o į keistą istoriją įsipainiojęs jų giminaitis nugabentas į policijos komisariatą aiškintis.

Tik sudėliojus visus faktus išryškėjo tikroji istorija.

Panašu, kad 26 metų taksi vairuotojas su bičiuliu krovė į automobilį metalinį nežinia iš kur gautą ir krūmuose paslėptą vamzdį. Tai pastebėję namo gyventojai pranešė policijai, o kai pareigūnai atvyko, vyrai bandė gelbėtis nuo atsakomybės, kaip sugebėjo. Vienas išvairavo taksi automobilį, kitas pamelavo apie mašinos vagystę.

Ketvirtadienį pareigūnai aiškinosi, iš kur pavogtas metalinis vamzdis, labiau primenantis turėklą.


Šiame straipsnyje: taksipolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių