Klaipėdoje - pirmasis naujos kartos „Omnitel“ salonas

Šiandien Klaipėdos pramogų ir prekybos centre „Akropolis“ po rekonstrukcijos duris atvėrė pirmasis „Omnitel“ naujos kartos salonas Vakarų Lietuvoje. Moderniomis technologijomis įrengtas spalvingas ir erdvus salonas pakvies lankytojus išbandyti mobiliojo pasaulio privalumus: naujausius mobiliųjų telefonų ir nešiojamųjų kompiuterių modelius, mobiliojo interneto galimybes, susipažinti su įvairiais bendrovės sprendimais.

„Klaipėdiečiams pasiūlysime interaktyvius ir įdomius būdus gauti informaciją apie rūpimas paslaugas ar gaminius bei patirti jų teikiamą naudą dar prieš įsigyjant, - sakė „Omnitel“ Klaipėdos regiono atstovybės vadovas Laimonas Gricius. 

Naujasis salonas suskirstytas į jaukias bendravimo, darbo ir pramogų paslaugų erdves. Prisilietimui jautriuose ekranuose lankytojai ras dominančią informaciją, galės naudotis vaizdo ir garso gidais. Skirtingai nei įprastuose salonuose, konsultantai čia daugiausia dirbs ne sėdėdami už darbastalių, o bendraudami su klientais salėje.

Siekiant pagreitinti aptarnavimą, naujuose salonuose klientai galės pasinaudoti savitarnos paslauga ir patys atsiskaityti už suteiktas paslaugas ar užsisakyti naujų.

Tai trečiasis „Omnitel“ naujos kartos salonas Lietuvoje. Pirmieji du atidaryti pernai - Vilniuje, ir Kaune.


Šiame straipsnyje: Omnitel

NAUJAUSI KOMENTARAI

tas kas senai buvo abonentas ir grįžti nenori

tas kas senai buvo abonentas ir grįžti nenori portretas
Sveiki, buvome ir labai nustebome netvarka. Savaitę atgal buvome sename salone, norėjom pirkti ir prieš tai testuoti telefoną, bet tel. nepraėjo net 50%testo. Naujas salonas to daryti neleido. Būkite atsargūs telefonai nauji, bet įrodymų, kad dirba gerai nėra.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių