Klaipėdoje psichologai kvietė stiprinti ryšį

Šeštadienį uostamiestyje Lietuvos psichologų kongreso dalyviai klaipėdiečiams surengė socialinę akciją, kurioje kvietė stiprinti tarpusavio ryšius.

„Šita socialinė akcija yra Lietuvos psichologų kongreso dalis. Šiemet nusprendėme netūnoti tarp 4 sienų, o išeiti į visuomenę ir bendrauti su žmonėmis“, – tvirtino akcijos organizatorė Dalia Tuskenytė.

Surengtos keturios viešos paskaitos klaipėdiečiams ir miesto svečiams, jos vyko skirtingose uostamiesčio erdvėse, kurios yra viešos ir netikėtos, nes jose paskaitos paprastai nevyksta.

„Viena paskaita vyko Klaipėdos autobusų stotyje, kur psichologė Lina Gervinskaitė pasakojo apie emigracijos įtaką vaikams“, – pasakojo D.Tuskenytė.

Dar viena paskaita vyko Laikrodžių muziejuje, kur dr. Antanas Kairys atskleidė laiko įtaką žmogui ir tai, kaip mes suprantame laiką.

Šalia Danės upės Biržos tilto psichologai surengė socialinę akciją, kur kvietė klaipėdiečius simboliškai tvirtinti ryšį. Jis pasak, akcijos organizatorių gali būti sutvirtintas su bet kuo: su šeimos nariais, bendraminčiais, kolegomis ar draugais.

Į suoliuką, kuris padarytas iš dviejų kėdžių miestiečiai suko varžtus, kuriais mintimis stiprino ryšį su savo svarbiausiais žmonėmis.


Šiame straipsnyje: psichologija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kazanova

Kazanova portretas
Stiprinti ryšį geriausia per plyšį...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių