Klaipėdoje - radijo bangomis valdomų modelių varžybos

Klaipėdos miesto savivaldybės Atviros erdvės jaunimo centras  šeštadienį, vasario 26-ąją, nuo 14 val. organizuoja jau antras radijo bangomis valdomų automobilių modelių šoninio slydimo varžybas, kitaip dar vadinamas RC Drift varžybas.

Bendradarbiaujant su RS automobilininkų klubu, radijo bangomis valdomų modelių entuziastais, Kęstučio Kvaraciejaus inovatyvių idėjų labdaros ir paramos fondu, sausio 15 d. Atviros erdvės jaunimo centre jau vyko pirmosios radijo bangomis valdomų automobilių modelių šoninio slydimo varžybos, kurios sulaukė didelio susidomėjimo iš šia veikla užsiimančių jaunuolių ne tik iš Klaipėdos, bet ir iš Šilutės bei Kretingos. Varžybas stebėjo gausus būrys Atviros erdvės jaunimo centro narių ir radijo bangomis valdomų automobilių aistruolių. Sulaukus tokio didelio susidomėjimo šia netradicine jaunimo veikla, Atviros erdvės jaunimo centras kartu su savo partneriais nutarė tęsti pradėtą veiklą ir rengti tokias varžybas antrąkart.

Į šias varžybas siekiama įtraukti ir Atviros erdvės jaunimo centre besilankantį, ir netradiciniu laisvalaikio leidimu besidomintį jaunimą.

Atviros erdvės jaunimo centro komanda, rengdama šias varžybas, tikisi parodyti, kaip skirtingos organizacijos bendradarbiaudamos kartu gali surengti įvairius renginius taip suteikdamos prasmingos veiklos savęs nerandančiam jaunimui.

Akcija vyks Atviros erdvės jaunimo centre, I. Simonaitytės g. 24 (Naujakiemio suaugusiųjų mokykla, 2 a., atskiras įėjimas). Kviečiame dalyvauti ir informuoti visuomenę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių