Klaipėdoje - romantiškas vakaras su Inga Valinskiene

Šeštadienį 20 valandą „Muzikuojančiame kelte“ pasirodys šiuo metu retai koncertuojanti aksominiu Lietuvos balsu vadinama atlikėja Inga Valinskienė.

I.Valinskienė prisipažįsta dievinanti lyrikos bei dramatizmo kupinas dainas.

"Jos labiausiai atspindi mano būdą. Esu nuotaikos, emocijų žmogus, - sako atlikėja. - Kita vertus, džiaugiuosi galinti atiduoti savo „duoklę“ Klaipėdai, taigi galiu įsivaizduoti, kaip vyks koncertas, kaip pateikti dainas. Koncertuodama supratau, kad labiausiai ir atlikėją, ir publiką įkvepia žaismingumas. Žaisdama su klausytoju galiu sukurti šiltą koncerto atmosferą“.

Inga Valinskienė - filmų įgarsintoja, televizijos laidų vedėja ir puikių dainų atlikėja. Savo muzikinę karjerą ji pradėjo dainuodama kartu Gyčiu Paškevičium, kartu su juo ji 1999 metais įrašė kompaktinį diską "20 dnej v Sankt Peterburge". Po to ji pradėjo savo solinę karjerą ir jau po keleto metų - 2003 m. įrašė kompaktinį diską "Būk šali". Paskutinysis jos kompaktinis diskas "Laimingi laiko neskaičiuoja", išleistas 2007 m. su daug visiems žinomų dainų.

Programoje - romantiškos, kupinos nepakartojamo jausmo ir užburiančios nuotaikos gražiausios meilės dainos.

"Muzikuojantis keltas" (keltas “Nida“) išplaukia iš Šiaurės rago, ties “Kiaulės nugara” sušoka valsą, o prie Jūros vartų romantiškai palydi saulę.

Bilietai platinami visose "Blietų pasaulio" kasose.

Koncerto dieną dvi valandos prieš koncertą bilietai parduodami mobilioje kasoje Šiaurės rage.


Šiame straipsnyje: Muzikuojantis keltas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Laima

Laima portretas
Labai gaila, kad negalėsiu to koncerto pasiklausyti. Sėkmės jums, Inga, dideliausios.Esate labai puiki visomis prasmėmis moteris.

rinkejai

rinkejai portretas
Valinskienes vieta su vyru cirke,o Seime jie švečiai ir tiek...

p.s.

 p.s. portretas
Ir už dyką nežiurėčiau ir neklausyčiau to ,, aksominio " bliovimo .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių