Klaipėdoje šaltis šienauja gyvybes

Paskutiniai žiemos speigai šienauja gyvybes. Šios savaitės antroje pusėje uostamiestyje, kaip spėjama nuo sušalimo, mirė keli žmonės.

Trečiadienį vakare į ligoninę iš Laukininkų gatvės vieno namo kiemo atvežta sušalusi ir alkoholio padauginusi nenustatytos asmenybės apie 55-60 metų amžiaus moteris. Tą patį vakarą ligoninėje ji mirė.

Ankstų ketvirtadienio rytą Taikos prospekte namo laiptinėje rastas miręs panašaus amžiaus vyras. Smurto žymių ant jo kūno nepastebėta.

Dar vienas vyras, kaip spėjama, sušalęs rastas negyvas ankstų penktadienio rytą Taikos prospekte.


Šiame straipsnyje: sušalo

NAUJAUSI KOMENTARAI

baisu

baisu portretas
kas darosi, matosi kad salis labai atsilikusi yra, kitose salyse ziema dirba savanoriai, stato didziules palapines su apsildymu duoda sumustini ir kastos arbatos zmones, padeda ciuzinius ir duoda kaldras is labdaros, salys yra labai organizuotos ir pasiruosusios priimti benamius slatais ziemos vakarais. As nekaltinu situ zmoniu kurie geria, nes del to kalta tik valstybe kad jie geria, nes sitiems vargsams kurie galbut der skolu ar ko kito prarado viska ir negauna darbo, ir kitos iseities neturi ir gyvena gatveje.Baisu kas darosi!!! Zmones savanoriai - vienikimes!!! Ikurkime ka nors kur butu galima per vasara surinkti kaldru, rubu sitiems vargsams benamiams, galbut ir savivaldybe ar valstybe susigedins ir duos kazkiek pagalbos!!! Benamiai yra bejegiai ir jiems reikia padeti!

to 1

to 1 portretas
butent vargsai benamiai, neturi kur gyventi, bet isgerti kai reikia, visada randa is ko. Nekaltinu del tokio gyvenimo budo, nes jiems tai tinka ir tikrai gaila del mirusiu, nes tai zmones, bet valstyves kaltinti nereikia, visais laikais tokiu buvo ir bus

MU

MU portretas
Labai pritariu salciui.kad bent jis nepaklusta ES DB istatymams ir daro bent koki degradu nuvalyma nuo zemes pavirsiaus.Bravo DED MOROZ!!!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių