Klaipėdoje sprogus televizoriui užduso moteris

Šiandien 11.30 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, bute sprogo televizorius ir užduso moteris.

Nelaimė nutiko Klaipėdoje,  Baltijos prospekto 65-ojo namo bute. Atvykę ugniagesiai rado buto šeimininkę be gyvybės ženklų.

Po sprogimo bute įsiplieskė ugnis, apdegė sienos ir lubos. Viduje buvusi neįgali 77-erių moteris greičiausiai, užduso, nors teigiama, kad jos kūnas rastas šiek tiek apdegęs.

Apie nelaimę pranešė kaimynystėje gyvenantis žuvusiosios kaimynas. Pajutęs dūmų kvapą, tačiau jų šaltinio savo bute neaptikęs vyriškis įtarė, kad dūmai gali sklisti iš gretimo buto.


Šiame straipsnyje: gaisras Klaipėdoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

hgh

hgh portretas
"kaimynystėje gyvenantis žuvusiosios kaimynas" cia per skubejima ar kad daugiau zodziu straipsnije prirasyti? :) gal ir klistu bet kiek zinau klaipedoje baltijos gatves nera nebent baltijos pr.

As

As portretas
idomu koks ten telikas buvo, gal koks lempinis arba tauras, kurie nuo sentaves galejo prikaupti viduje negeru medziagu ir sprogo, aisku moteriska galejo greitai apsinuodyti ir numirti

kristina

kristina portretas
Televizorius buvo normalus. Panasonic.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių