Klaipėdoje šurmuliuoja namų paroda

Krizė nepažabojo verslininkų noro dalyvauti parodose -  į šiandien prasidėjusią būsto įrengimo ir baldų parodą "Mona - modernūs namai 2009" susirinko beveiki tiek pat įmonių, kiek ir pernai.

Ketvirtą kartą organizuojama paroda yra skirta  būsto įrengimui, apipavidalinimui ir patogiam gyvenimo būdui.

Anot jos organizatoriaus bendrovės "Expo Vakarai" direktoriaus Sauliaus Savickio, ši paroda yra ne tik puiki galimybė dalyviams pristatyti savo gaminamą produkciją ar paslaugas, užmegzti naujus kontaktus, bet ir parodos svečiams kur kas mažesnėmis kainomis įsigyti kokybiškų bei originalių daiktų buičiai ir namams.

Renginyje dalyvauja 114 įmonių iš Lietuvos bei kaimyninės Latvijos, kurios savo paslaugas bei gaminius pristato daugiau nei 3,5 tūkst. kv. metrų ekspoziciniame plote. Praėjusiais metais parodoje dalyvavo 117 bendrovių, kurios prisistatė 3,7 tūkst. kv. metrų plote.

Renginyje pristatomi baldai, interjero idėjos bei medžiagos, apšvietimo bei dekoravimo sprendimai, buities prietaisai bei namų apyvokos reikmenys, valymo, šildymo įrangos, santechnikos naujovės.

Pirmą kartą šioje parodoje organizuojami nemokami dekupažo kursai, kuriuose visus norinčius šio meno subtilybių mokys dekupažo pradininkė Lietuvoje verslininkė Auksė Drazdienė.

Paroda vyks rugsėjo 23-26 d. Klaipėdos Ledo arenoje


Šiame straipsnyje: Expo vakarai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių