Klaipėdoje sustabdyta baro J.Janonio gatvėje veikla

Trečiadienį Klaipėdoje sustabdyta J.Janonio gatvėje įsikūrusios bendrovės „Gintaro krantas“ baro veikla.

Klaipėdos valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos inspektoriai dar balandžio 24-osios naktį patikrino bendrovės „Gintaro krantas“ parduotuvę - barą, įsikūrusį J.Janonio g. 2.

Patikrinimo metu nustatyta, kad dalis trūkumų, nurodytų ankstesniame patikrinimo akte, nepašalinta - baro zona neįrengta, lankytojams pastatytas tik vienas stalas su viena kėde. Alkoholinių gėrimų savitarnos skyrius neuždarytas, pirkėjai laisvai vaikšto po parduotuvę po 22 val. ir renkasi alkoholinius gėrimus. Savikontrolė nevykdoma. Pardavėjas nepasitikrinęs sveikatos ir neišklausęs higieninių žinių mokymo kurso.

Už nustatytus pažeidimus Klaipėdos VMVT viršininko sprendimu bendrovės „Gintaro krantas“ baro veikla gegužės 2 dieną buvo sustabdyta.

Taip pat  buvo patikrina vartotojo informacija dėl nekokybiškų šviežių kiaulienos dešrelių, pirktų „Naujojo turgaus“ prekyvietėje. Skundas pasitvirtino - nurodyta pardavėja prekybos vietoje turėjo 2,9 kg šių gaminių be jokių ženklinimo rekvizitų, taip pat nepateikė ir įsigijimo dokumentų.

Prekyba dešrelėmis uždrausta, prekiautojai surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas, paskirta piniginė bauda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

praeivė

praeivė portretas
Kad šiandien buvau ten užėjus. Deja, dirba :(

praeivis

praeivis portretas
na is pirmo komentaro galima spresti, kad veikla si parduotuve ir toliau vygdo..nes nemazi pinigai ten savininkui sukasi...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių