Klaipėdoje – triratukų ir paspirtukų čempionatas

Šeštadienį Klaipėdoje įvyks neabejotinai įnirtingos, didžiuliu greičiu ir atkaklumu pasižymėsiančios lenktynės, kuriose netruks nugalėtojų džiaugsmo šūkių, tačiau pralaimėjusiųjų nebus.

Birželio 4 d., 13 val. šalia Klaipėdos “Akropolio” startuos triratukų ir paspirtukų čempionatas.

Čempionate savo lenktyniniais triratukais ir paspirtukais kviečiami dalyvauti 3-7 metų vaikai. Varžybos vyks 80 metrų ilgio trasoje, o dalyviai bus suskirstyti pagal lenktyninių transporto priemonių klases bei lenktynininkų amžių.

Trasoje bus kaunamasi dėl 10 specialių “Čipolino” parduotuvės įsteigtų prizų – dviračių, o visi dalyviai bus pavaišinti tortu.

“Nėra abejonių, kad tai bus masiškiausios lenktynės prie Klaipėdos “Akropolio” šiais metais – jau dabar dalyvauti jose užsiregistravo daugiau nei 100 dalyvių, o prie starto linijos tikimės sulaukti jų bent pusantro karto daugiau. Mačiau, kad kai kurie dalyviai jau pradėjo treniruotes. Klaipėda nuo seno garsėjo dviratininkų pasiekimais, tad požiūris į lenktynes mūsų mieste yra itin rimtas”, - atkaklioms kovoms ruošiasi Klaipėdos “Akropolio” valdytojas Ovidijus Zibalis.

Kaip ir dera, šeštadienio renginį Klaipėdos “Akropolyje” “apšildys” nuo 12 val. vyksiantys Klaipėdos vaikų šokių kolektyvų pasirodymai, o 14.30 visų lenktynių dalyvių bei žiūrovų lauks vaikų solinio dainavimo studijos “Wooow” koncertas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių