Klaipėdoje vanduo semia privačių namų rūsius

Dėl perpildytos kanalizacijos užtvindyti Liepojos gatvėje esančių keturių privačių namų rūsiai. Dėl šios problemos kenčia 114, 116, 118, 120 ir 122 namų gyventojai.

„Vanduo į rūsius pradėjo bėgti nuo pat ryto. Bulvės apsemtos. Užtvindytas ir garažas. Neišvažiuojame. Neįsivaizduoju, kas liks iš daiktų ir automobilio. Baisu atidaryti duris, nes nežinome, kiek yra vandens, o jis vis dar tvinsta“, – tvirtino 120 namo gyventoja.

Moteris pasakojo, kad į bendrovės „Klaipėdos vanduo“ avarinę tarnybą kreipėsi tris kartus, tačiau šie aiškino nieko negalintys padaryti.

„Buvo užsakę vandenį. Galvojo, kad vamzdis trūko. Baisu pagalvoti, kiek vandens prisikaups per naktį. Bandėme jungti savo siurblį, kad išpumpuotų vandenį. Tačiau šis darbas bereikšmis. Vanduo bėga atgal“, – pasakojo gyventoja.

Įmonė „Klaipėdos vanduo“ bendrovės dispečerinės vadovas Marius Martynaitis čia problema kaip ir visame mieste – pilnos kanalizacijos.

„Sparčiai tirpsta sniegas, krituliai. Kanalizacijos pilnos. Įrenginiai dirba visu pajėgumu. Patikrinome. Užsikimšimų tikrai nebuvo. Daugiau nieko negalime padaryti. Žmonėms galime pasiūlyti tik laukti“, – tvirtino M.Martynaitis.

Anot vadovo, į 120 namą tarnyba vyko kelis kartus. Situacija čia skiriasi nuo kitų namų.

Iš pradžių buvo manyta, kad čia trūko vamzdis. Dėl gyventojams buvo laikinais sustabdytas vandens tiekimas. Tačiau spėjimas nepasitvirtino. Vandens tiekimą žadėta atnaujinti.

Vanduo į šio namo rūsį sunkiasi ne tik per vėdinimo vamzdį, bet ir per pamatus. Jis bėga ir į garažą.

„Vanduo nesusigeria, neranda kur nubėgti ir teka, kur žemesnė vieta“, – teigė M.Martynaitis.


Šiame straipsnyje: lietuslietaus kanalizacija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Liepojos g. gyventoja

Liepojos g. gyventoja portretas
Patys prisidirbo, tokius namus statę. Gi milijonieriai, o dabar siurbliuko gaili nusipirkti. Ir kam toks straipsnis? Visai negaila, tegu užsemia visai su visais automobiliais ir rakandais, bat.

daina3

daina3 portretas
tie savininkai pridaro chalturu, susijungia i kanalizacija ka tik gali, tame tarpe kiemo nukanalizavima, drenaza, o po to šaukia, kad gelbėtų.; per tokius .kurie taupo kitu saskaita po to ir viso miesto kanalizacijos netempia.Siulau vandentiekiui jo darbuotojams vesti kova su tokiais klijentais, ir griežtai bausti.SĖKMES.

gyventoja prie dviraciu treko

gyventoja prie dviraciu treko portretas
Musu namo rusys irgi pasemtas ,daugiau kaltas sniegas,kuris taip greitai tirpsta.Turim drenaza aplink visa nama ,matyt yra dar uzsales,arba centrine miesto kanalizacija neveikia.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių