Klaipėdos „Akropolyje“ naktį vyko taktinės pratybos

Klaipėdos „Akropolyje“ antradienio naktį vyko mokymo taktinės pratybos, kurių metu uostamiesčio priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento pareigūnai ir darbuotojai imitavo žmonių evakuaciją bei gaisro gesinimą šiame didžiausiame Klaipėdos prekybos ir pramogų centre.

Pagal scenarijų, imituotas gaisro židinys buvo kino centro „Forum Cinemas“ didžiojoje salėje, kur tuo metu buvo keliasdešimt žiūrovų. Gavus pranešimą apie gaisro židinį, prekybos centro apsaugos darbuotojai iškvietė priešgaisrinės tarnybos pareigūnus ir pradėjo evakuoti kino centro lankytojus.

Dvi valandas trukusiose taktinėse evakavimo ir gaisro gesinimo pratybose dalyvavo devyni ugniagesių ekipažai, policijos pareigūnai ir medikai, o kino centro lankytojus vaidino prekybos centro darbuotojai ir statistai.

„Tokie mokymai, vykstantys kasmet, manau, yra labai naudingi ir priešgaisrinės apsaugos bei gelbėjimo departamento pareigūnams, ir mūsų darbuotojams, - sako prekybos ir pramogų centro valdytojas Ovidijus Zibalis. - Pratybos leido pasitikrinti ekstremalioje situacijoje ir džiaugiuosi, kad viskas praėjo labai sklandžiai. Juk mūsų svarbiausias tikslas užtikrinti lankytojams saugią ir komfortišką aplinką”.


Šiame straipsnyje: Klaipėdos Akropolis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Buvęs

Buvęs portretas
Na jau ne 9 automobiliai :)) 7 spec. automobiliai + 1 štabo automobilis ;)

Vasia

Vasia portretas
Aga, prieš kelerius metus bevaikštant akropoly išgirdau per garsiakalbius šnekant, kad lankytojai nedelsiant paliktų pastatą. Deja, parduotuvėse toliau grojo muzika ir visi prekinosi... Aišku realaus pavojaus nebuvo, tačiau pasirodo realioj situacijoj tik aš vienas ir tegirdėjau tą pranešimą :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių